-
شماره ركورد
5526
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
06 - 670 مكانيك
-
عنوان
تركيب تصاوير رنگي و تصاوير دمانگاري
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مكانيك
-
سال فارغ التحصيلي
1395
-
استاد راهنما
دكتر صفي زاده
-
موضوع ها
پردازش تصاوير، فيلتر ها، تضاد، ثبت كردن تصوير، خوشه بندي تصوير
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
حمزه علي جلالي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1395/10/11
-
نويسنده
احسان آقاجعفري
-
چكيده
پردازش تصاوير داراي دو شاخه عمده بهبود تصاوير و ماشين بينايي است. بهبود تصاوير دربرگيرنده روشهايي چون استفاده از فيلتر محوكننده و افزايش تضاد براي بهتر كردن كيفيت ديداري تصاوير و اطمينان از نمايش درست آنها در محيط مقصد (مانند چاپگر يا نمايشگر رايانه)است، در حالي كه ماشين بينايي به روشهايي ميپردازد كه به كمك آنها ميتوان معني و محتواي تصاوير را درك كرد تا از آنها در كارهايي چون رباتيك و غيره استفاده شود.
در معناي خاص پردازش تصوير عبارت است از هر نوع پردازش سيگنال كه در اينجا ورودي يك تصوير است مثل عكس يا صحنهاي از يك فيلم. خروجي پردازشگر تصوير ميتواند يك تصوير يا يك مجموعه از نشانهاي ويژه يا متغيرهاي مربوط به تصوير باشد.
تركيب تصاوير به صورت فرايند تركيب كردن چند تصويري ورودي به يك تصوير مركب تعريف مي شود. در اين رساله هدف بر آن است كه از تصاوير يك دوربين رنگي و يك دوربين فروسرخ يك تصوير در خروجي بدست آيد كه توصيف بهتري از صحنه مذكور نسبت به هر كدام از تصاوير ورودي داشته باشد. تصوير خروجي بايستي براي ادراك انسان يا ماشين بسيار مفيدتر باشد. مساله اساسي در تركيب تصاوير انتخاب روش تركيب كردن تصاوير ورودي مي باشد. در اين رساله علاوه بر تركيب كردن تصاوير از مراحل پيش پردازش تصاوير همچون ثبت كردن تصاوير و خوشه بندي پيكسل ها به منظور بهبود كيفيت تصوير خروجي و بهينه شدن عمل تركيب كردن نيز استفاده شده است.
-
كليدواژه ها
پردازش تصاوير، فيلتر ها، تضاد، ثبت كردن تصوير، خوشه بندي تصوير
-
لينک به اين مدرک :