-
شماره ركورد
6524
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
6524
-
پديد آورنده
محدثه رحيمي
-
عنوان
بررسي عددي پارامترهاي موثر بر كاركرد آب شيرين كن غشايي تقطيري با تماس مستقيم
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مكانيك
-
سال فارغ التحصيلي
1398
-
استاد راهنما
دكتر غلامرضا شهرياري
-
استاد مشاور
دكتر مقيمي
-
موضوع ها
آب شيرين كن غشايي تقطيري با تماس مستقيم , ديناميك سياالت محاسباتي , انتقال حرارت هدايت , تصفيه آب
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
محدثه رحيمي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1398/08/29
-
دانشكده
مكانيك
-
عنوان به انگليسي
Computational simulation of direct contact membrane distillation performance
-
چكيده
چكيده
با توجه به اين كه كشور هايي كه در مناطق خشك و نيمه خشك واقع هستند با مشكل كمبود آب شيرين
مواجهه هستند و براي حل اين مشكل از شيرين سازي آب به عنوان يك منبع عظيم توليد آب شيرين
استفاده شده است.
آب شيرين كن غشايي و تقطيري با تماس مستقيم، با استفاده از اختالف دماي ايجاد شده در كانال هاي
جريان خوراك و نفوذ كه باعث ايجاد اختالف فشار بخار در دو كانال شده است آب در ورودي منافذ غشاء
بخار شده و از غشاء عبور مي كند و در خروجي منافذ دوباره تقطير مي شود و وارد كانال نفوذ مي گردد.
در اين پايان نامه به اعتبارسنجي يك كار تجربي انجام شده بر روي آب شيرين كن غشاء تقطيري با تماس
مستقيم پرداخته شده است كه در اين مقاله به بررسي اثر دماي ورودي خوراك و نفوذ بر روي انتقال جرم
و انتقال حرارت از غشاء پرداخته است.
براي اعتبار سنجي اين كار تجربي يك شكل دو بعدي از كانال هاي جريان اين آب شيرين كن در نرم افزار
كتيا كشيده شده و پس از شبكه بندي شكل در انسيس به بررسي اثر دماي ورودي خوراك با افزايش آن
طي 7 مرتبه محاسبات و ثابت نگه داشتن دماي ورودي نفوذ و همچنين بررسي اثر دماي ورودي نفوذ در
طي 7 مرتبه محاسبات ديگر در نرم افزار فلوئنت و ثابت نگه داشتن دماي ورودي خوراك بر روي انتقال
جرم و انتقال حرارت از غشاء پرداخته شده است.
در ادامه به اين نتيجه خواهيم رسيد كه افزايش دماي ورودي خوراك كه باعث افزايش اختالف دماي دو
كانال مي شود اين نتيجه را خواهد داشت كه انتقال جرم و به طبع آن انتقال حرارت اتالفي از غشاء افزايش
پيدا مي كند، افزايش دماي ورودي نفوذ كه باعث كاهش اختالف دما و فشار بخار دو كانال مي شود اين
نتيجه را خواهد داشت كه شاهد كاهش انتقال حرارت و انتقال جرم از طريق غشاء هستيم و در پايان به
مقايسه نمودارهاي محاسبه شده با نمودار هاي موجود در مقاله پرداخته شده است.
واژههاي كليدي:
آب شيرين كن غشايي تقطيري با تماس مستقيم، ديناميك سياالت محاسباتي، انتقال حرارت هدايت،
تصفيه آب
-
كليدواژه ها
آب شيرين كن غشايي تقطيري با تماس مستقيم , ديناميك سياالت محاسباتي , انتقال حرارت هدايت , تصفيه آب
-
لينک به اين مدرک :