-
شماره ركورد
6599
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
6599
-
پديد آورنده
فاطمه فتاحي
-
عنوان
پياده سازي و كاربست يك الگوريتم جاسازي گراف براي جاسازي شبكه ي اندركنش دارو-پروتئيني براي پيش بيني دارو-هدف
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
نرم افزار
-
سال فارغ التحصيلي
1398
-
استاد راهنما
دكتر بهروز مينايي
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
فاطمه فتاحي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1398/09/23
-
دانشكده
كامپيوتر
-
عنوان به انگليسي
Drug-Target Interaction Prediction by Embedded Vectors of Nodes in Heterogeneous Interactions Network
-
چكيده
پيش بيني ارتباطات دارو-هدف به عنوان يك مرحله بنيادي در فرايند كشف دارو و استفاده مجدد از آن محسوب مي شود. روش هاي آزمايشگاهي در اين حوزه، علي رغم داشتن نتايج دقيق و سودمند بسيار هزينه بر و زمان گير هستند. در چند دهه ي اخير، روش هاي محاسباتي جديدي به منظور حل اين مسئله مطرح شده اند كه علاوه بر داشتن نتايج بسيار سودمند، به طور قابل توجهي كم هزينه بوده و زمان كمتري را نسبت به روش هاي آزمايشگاهي در بر مي گيرد. از جمله ي اين روش ها كه نتايج حاصل از آن بسيار قابل توجه ارزيابي شده است، پيش بيني روابط بر پايه ي شبكه در شبكه هاي زيست پزشكي مي باشد.
امروزه، روش هاي مبتني بر شبكه متعددي براي پيش بيني انواع روابط ميان داروها و پروتئين ها پيشنهاد گرديده است. با وجود عملكرد بسيار ارزنده آن ها، اين راهكارها تنها براي شبكه هاي همگن به خوبي كار مي كنند. اين روش ها تنها اطلاعات مربوط به گره هاي شبكه را در اختيار ما مي گذارند و مفاهيم يال ها را در بر نمي گيرند.
در اين پروژه، ما با استفاده از روش ادج تو وك، به جاسازي نودها در شبكه ناهمگن دارو-پروتئيني پرداخته ايم و سپس با به كارگيري الگوريتم ماشين بردار پشتيبان، ارتباطات دارو-هدف را پيش بيني نموده ايم. نتايج به دست آمده حاصل از اين روش نسبت به ساير روش هاي موجود مطرح شده در اين حوزه به طور چشمگيري بالاتر است.
واژه هاي كليدي: پيش بيني ارتباطات دارو-هدف، جاسازي نودها،ادج تو وك، ماشين بردار پشتيبان، شبكه ناهمگن
-
لينک به اين مدرک :