-
شماره ركورد
6771
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
6771
-
پديد آورنده
حسين خياميان
-
عنوان
مقايسه دستورالعمل پايش سازه هاي پل كشور چين با نشريه 139
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
خط و سازه هاي ريلي
-
سال فارغ التحصيلي
1399
-
استاد راهنما
دكتر شروان عطايي
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
حسين خياميان
-
تاريخ ورود اطلاعات
1399/04/04
-
دانشكده
راه آهن
-
عنوان به انگليسي
comparison between structural health monitoring of china's bridges with iran publication 139
-
چكيده
امروزه اسناد پايش سلامت سازه متعددي در اروپا و آسيا و امريكا وجود دارند كه راهنمايي براي اجراي سامانههاي پايش سلامت سازه توصيه ميكنند؛ با اين حال، اين اسناد به لحاظ فني الزامات پايش سلامت سازه و حسگر را مورد توجه قرار نميدهند و فاقد الزام از سوي دولتها هستند.
در نشريه بارگذاري پلهاي راه و راه آهن ايران(نشريه 139 سازمان برنامه و بودجه)، در فصل هشتم بخش اول و فصل هفتم بخش دوم، انجام آزمايش بارگذاري جهت تحويلگيري پلهاي راه و راه آهن ارائه شده است. آزمايش بارگذاري براي پلهاي راه به تشخيص كارفرما با اعمال 75% بار زنده و براي تمام پلهاي راه آهن با عبور سنگين ترين قطار با سرعتهاي مختلف هنگام تحويلگيري تعيين شده است.
رشد سريع در اقتصاد چين منجر به توسعه گسترده طرحهاي زيرساختي مهندسي عمران و پروژههاي ساختوساز شدهاست.در سال 2016 وزارت ترابري جمهوري خلق چين يك دستورالعمل جديد سيستمهاي پايش سلامت سازه براي پلهاي بزرگ بزرگراهي منتشر كرد.اين سند اولين دستورالعمل پايش سلامت سازه توسط دولت است كه نصب حسگر را بر روي پلهاي بزرگراه اجبار مي كند (JTT 1037-2016). محتويات اين دستور العمل جديد، پايش سلامت سازه چين را تشريح ميكند و ارتباط آن را براي ايمني و مديريت پلهاي بزرگ در چين توضيح ميدهد و اهميت فني آنها را معرفي ميكند. بخشهاي مختلف آن شامل مباحثي در مورد موضوعات فني كليدي مربوط به پيادهسازي پايش، مانند حسگرها، دادهها و ارزيابي ايمني ميشوند.از همه مهمتر، پارامترهاي فني لازم را مي توان به كمك آن براي خريد تجهيزات پايش سلامت سازه در پروژه هاي مختلف مورد توجه قرار داد.
مهم ترين نكات در آيين نامه جديد چين كه به صورت جدول نيز آمده است شامل الزامات داده ها ، الزامات حسگر ها ، ارزيابي ايمني است كه با بسط بيشتري نسبت به آيين نامه ايران مي باشد. لازم به ذكر است در بخش الزامات حسگر ها به نوع دقيق حسگر اشاره نشده است اما رواداري مجاز آن تعريف شده است همچنين در بخش ارزيابي ايمني هشدار به زرد و قرمز تقسيم بندي شده است. در بخش الزامات داده نيز به 4 بخش دريافت ، انتقال ، پردازش و مديريت داده ها تقسيم شده است.
اين پايان نامه را مي توان ترجمه خلاصه استاندارد 2016 پايش پلهاي چين[2] و دستاوردهاي تحقيقاتي 10 ساله چين در تفسير اندازهگيري ميداني براي پلهاي معلق كه سال 2018 ارايه شده[1]، دانست.
كلمات كليدي: پايش پل، آزمايش بارگذاري هنگام تحويلگيري، نشريه 139، استاندارد پايش پل چين، تجربه پايش پلهاي معلق
-
لينک به اين مدرک :