-
شماره ركورد
6802
-
پديد آورنده
ميلاد كاوندي
-
عنوان
بررسي ايجاد يك واحد كشت زعفران و انتخاب روش مناسب كشت
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
صنايع
-
سال فارغ التحصيلي
1399
-
استاد راهنما
دكتر صديقه شريفي
-
استاد مشاور
مهندس خالقي
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
ميلاد كاوندي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1399/06/10
-
دانشكده
صنايع
-
عنوان به انگليسي
Investigating the establishment of a saffron cultivation unit and selecting a suitable cultivation method
-
چكيده
گياه زعفران ساليان درازي را همراه ما ايرانيان بوده است. از گذشته تاكنون زعفران در صنايع مختلف نقش داشته است؛ از صنايع
غذايي و نقش چاشني آن تا صنايع دارويي. اين گياه تا حدي نسبت به گرماي زياد و سرماي زياد حساس است، اما نسبت به كمبود
آب مقاومت نسبي خوبي دارد و كم مصرف است. انواع محصول زعفران از پوشال گرفته تا سرگل ممتاز، در سبد مصرف ايرانيان جاي
خود را دارد و حتي روز به روز در جهان نيز مطرحتر شده و بيشتر مصرف ميگردد.
كشت فعلي و سنتي زعفران، به علت شرايط متغير آبوهوايي چند سال اخير و به طوركلي ريسكها و سختيهاي كنترل شرايط
محيطي رشد اين گياه، بهرهوري مطلوب و مناسبي ندارد. اخيرا روشهاي جديد و متفاوتي نيز براي پرورش زعفران ابداع شده است
كه به نام كشت هيدروپونيك و آيروپونيك معروف اند. در اين مطالعه ميخواهيم امكانسنجي احداث يك واحد كشت زعفران، بررسي
و انتخاب روش مناسب و پربازده كشت را به طور مفصل بررسي نماييم.
پس از مطالعات محصول، بازار، تكنولوژي و روشهاي كشت، به اين نتيجه رسيديم كه كشت گلخانهاي آيروپونيك، بهترين و بهينهترين
روش كشت است.
-
لينک به اين مدرک :