-
شماره ركورد
7069
-
پديد آورنده
رضا مولوي
-
عنوان
مدل سازي پنل خورشيدي با تعقيب كننده حداكثر توان در متلب
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي برق
-
سال فارغ التحصيلي
1399
-
استاد راهنما
دكنر كلانتر
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
رضا مولوي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1399/10/14
-
دانشكده
مهندسي برق
-
عنوان به انگليسي
Solar panel simulation with MPPT in MATLAB
-
چكيده
چكيده
در اين پايان نامه به بررسي و مدل¬سازي يك پنل خورشيدي مي پردازيم. در فصل اول به لزوميافتن جايگزين براي سوختهاي فسيلي كه علاوه بر آلودگي محيطي ،شرايط سخت دسترسي و همچنين رو به پايان بودن نياز اساسي به جايگزيني احساس ميشود و مزايا و معايب انرژيهاي تجديد پذيرعلل الخصوص انرژيهاي خورشيدي را برمي شماريم.
در فصل دوم ساختار و مواد تشكيل دهندهي پنلهاي خورشيدي را تشريح ميكنيم بعد از آن مدل رياضي را كه توانايي توجيح منحني مشخصهيك پنل را داشته باشد همراه با فرمولهاي رياضي ارائه ميگردد و با استفاده از اين مدل منحنيهاي مربوطه را به دست آورده و و تاثيرات هريك از عوامل محيطي را در اين منحنيها مورد بررسي قرار خواهيم داد.
بحث اصلي در فصل سوم شامل موضوعات پيرامون نقطهي حداكثرتوان است. در اين فصل ابتدا توضيحاتي راجع به نقطهي حداكثرتوان داده ميشود در ادامه روشهاي رسيدن به حداكثرتوان خروجي دريك پنل ارائه ميشود سپس انواع باتريهاي كه جهت ذخيره سازي دريك سيستم خورشيدي مورد استفاده قرار مي گيرد را بررسي ميكنيم و در مورد انواع شارژر كنترلكنندهها و مزايا و معايب هركدام نكاتي بيان ميشود در نهايت براي افزايش بازدهي رديابهاي خورشيدي معرفي ميشود.
در فصل چهارم ابتدايك پنل را شبيه سازي ميكنيم و منحنيهاي به دست آمده را با منحنيهاي قبلي مقايسه ميكنيم و در نهايت با استفاده از بارهاي مختلف دريك آرايه خورشيدي و با تغيير عوامل محيطي نظير دما و تابش حداكثرتوان خروجييك پنل مورد تجزيه و تحليل قرار مي گيرد و همچنين قادر خواهيم بود ميزان بازدهي يك آرايه را در هنگام استفاده از سيستمهاي ردياب توان و بدون استفاده از اين سيستمها اندازه گيري كنيم
-
كليدواژه ها
پنل-سلول خورشيدي-ردياب حداكثر توان
-
لينک به اين مدرک :