-
شماره ركورد
7186
-
پديد آورنده
نيكتا نوابي
-
عنوان
فرودگاه داخلي منطقه آزاد چابهار
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
معماري
-
سال فارغ التحصيلي
1399
-
استاد راهنما
دكتر عباس يزدانفر
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
نيكتا نوابي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/01/26
-
دانشكده
معماري
-
عنوان به انگليسي
Chabahar Airport Design
-
چكيده
يـك فرودگاه شهر كوچكي است كه در آن افراد، مشاغل و كاربري هاي مختلفي وجود دارد تـا عمـل تسـهيل و تسـريع در خـدمات رسـاني عمومي و جابجايي هوايي مسافر و بار بين مبادي و مقاصد انجام گيرد.
چابهار ايران مهم ترين منطقه سواحل درياي عمان در جنوب شرقي ايران به شمار مي رود. بندر چابهار به دليل موقعيت راهبردي، كه نزديكترين راه دسترسي كشورهاي محصور در خشكي آسياي ميانه )افغانستان، تركمنستان، ازبكستان، تاجيكستان، قرقيزستان و قزاقستان) به آبهاي آزاد است از اهميت فراواني برخوردار است و سازندگي و سرمايهگذاري فراواني در آن صورت ميگيرد؛ از جمله ساخت اسكله و افزايش گنجايش بارگيري كشتيهاي اقيانوسپيما در خليج چابهار و ساخت راهآهن به سوي آسياي ميانه و احداث فرودگاه بينالمللي اين بندر يكي از مهمترين چهارراههاي كريدور شمال-جنوب بازرگاني جهاني است.
اين پايان نامه تحت عنوان "فرودگاه داخلي منطقه آزاد چابهار" به بازيابي مفهوم "كپر" كه جز جدايي ناپذير معماري عشاير آن و نماد سنت و تاريخ آن منطقه بوده ، تاكيد دارد، علاوه بر آن به سياليت ، حركت روان در عين حال پويايي فرم توجه دارد ، همين طور به اقليم آن منطقه در طراحي اين پروژه توجه ويژه اي شده است. اين پروژه در سايتي در شمال منطقه آزاد چابهار با مساحت 2.815 هكتار واقع شده است. محاسبات و برنامه فيزيكي بر اساس قياس با ديگر فرودگاه هاي مشابه و ظرفيت اين فرودگاه با توانايي پذيرش يك ميليون مسافر در سال و بر اساس تعداد مسافر ساعت اوج كه 712نفر محاسبه شده است، صورت گرفته است.
تمركز اصلي اين پايان نامه طراحي ترمينال مسافري آن است.
-
كليدواژه ها
فرودگاه، فرودگاه داخلي ، بندر چابهار،كپر
-
لينک به اين مدرک :