-
شماره ركورد
7219
-
پديد آورنده
پارميدا خانجاني
-
عنوان
طراحي پل پياده و دوچرخه در شهر شيراز
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي معماري
-
سال فارغ التحصيلي
1399
-
استاد راهنما
دكتر عباس آقا يزدانفر
-
استاد مشاور
دكتر ندا صحراگرد منفرد
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
پارميدا خانجاني
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/02/25
-
دانشكده
دانشكده معماري و شهرسازي
-
عنوان به انگليسي
Bicycle & Pedestrian Bridge In Shiraz
-
چكيده
با آغاز انقلاب صنعتي طراحان توجه خود را صرفاً معطوف به خواسته هاي سواره كردند و از توجه به مشكلات عابران پياده بازماندند كه نتيجه آن در شهرهاي امروزي نمود پيدا كرده است، امنيت پياده كاهش يافته و در نتيجه پياده محوري و استقبال عابران پياده براي استفاده از فضاهاي شهري عمومي به حداقل رسيده است . در راستاي پاسخگويي به اين مشكل، طراحان به ساخت پل هاي پياده روي آورده اند . پلهاي پياده به عنوان نوعي از فضاهاي شهري، مكان هايي جذاب و انسان محور مي باشند كه رويكرد اصلي در طراحي آن ها رفع نيازهاي افراد ميباشد. در واقع ساختن چنين فضايي بر روي خيابانهاي شهري، كه قلمروي بي چون وچراي اتومبيل ها ميباشند، ميتواند گامي مؤثر در جهت باز پس گيري توجه به الويتهاي انساني در طراحي شهرهاي امروزي باشد.
همچنين پل دركنار فعاليت هاي رايج خود ، براي دعوت افراد به گذران اوقات فراغت ، ميتواند كاربري هاي ديگري مانند خريد و فروش و ... و به طور كلي فضاهايي با اين هدف و ياچند عملكردي باشد . به همين منظور هدف اصلي پروژه نيز ارائه راهكارهايي براي ارتقاء كيفيات انساني پلهاي پياده ميباشد تا از اين طريق باعث افزايش احتمال انتخاب اين فضاها از سوي مردم، به عنوان محيطي براي گذران اوقات فراغت شود.
اين پروژه برروي رودخانه خشك شهر شيراز واقع شده و در طراحي آن افزون بر نكات كليدي در طراحي پل پياده ، سعي در طراحي منعطف و دعوت كننده شده تا جذابيت محيط براي جذب افراد و در نتيجه تعاملات اجتماعي را بهبود بخشد . بدين منظور در ابتداي تحقيق به بيان كليت موضوع براي آشنايي با اهداف پروژه و مفاهيم كليدي آن پرداختهشده و سپس با توجه به نكات استخراج شده از نمونههاي مشابه در اين زمينه، روند طراحي پروژه "پل پياده و دوچرخه شهر شيراز" شكل گرفت.
-
كليدواژه ها
پل , پل پياده , تعامل اجتماعي , طراحي منعطف , پل بازار
-
لينک به اين مدرک :