-
شماره ركورد
7437
-
پديد آورنده
مهران مربي پازوكي
-
عنوان
مطالعه تكنيك سوپر رزولوشن برمبناي روش Iterative back projection و پياده سازي سخت افزاري آن
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي برق الكترونيك
-
سال فارغ التحصيلي
1400
-
استاد راهنما
دكتر ستار ميرزاكوچكي
-
استاد مشاور
سيد اديب ابريشمي فر
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
مهران مربي پازوكي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/07/24
-
دانشكده
مهندسي برق
-
عنوان به انگليسي
studying super resolution technique(Iterative back projection) and Hardware implementation
-
چكيده
Image Super Resolution تخمين يك تصوير با وضوح بالا از يك تصوير با وضوح پايين يا دنباله اي از تصاوير با وضوح پايين با استفاده از فناوري پردازش تصوير و يادگيري ماشين ميباشد. تا كنون ، تعداد زيادي الگوريتم Image Super Resolutionrشناخته شده است.با توجه به تعداد تصوير ورودي ، اين الگوريتم مي تواند به عنوان الگوريتم تصوير واحد و بر اساس الگوريتم تصاوير متعدد تقسيم شود و بر اساس اين تكنيك ، اين الگوريتم ها را نيز مي توان به سه دسته - الگوريتم مبتني بر درون يابي ، الگوريتم مبتني بر بازسازي و مبتني بر يادگيري تقسيم كرد.
Iterative back projection يكي از روش هاي كلاسيكSuper Resolution با سطح پيچيدگي محاسبات پايين ميتواند در كاربرد هاي زمان واقعي استفاده شود. دراين پروژه هدف دست يابي به يك تصوير با وضوح تصوير بالاتر بر اساس يك تصوير با رزولوشن پايين تربه عنوان ورودي ميباشد. اين رويكرد براساس Iterative back projection (IBP) استوار است.روش ديگر تركيب الگوريتم IBP با روش شناسايي لبه Canny براي بازيابي اطلاعات فركانس بالاي تصوير ميباشد ولي به دليل اضافه شدن بخش شناسايي لبه نميتوان در كاربرد زمان واقعي استفاده نمود.هردو روش برروي تصاوير خاكستري اعمال ميشود و نتايج آن با ديگر روش هاي سوپررزولوشن مقايسه ميشود.
نتايج شبيه سازي نشان مي دهد كه الگوريتم هاي پيشنهادي مي توانند تصوير با وضوح پايين را با دقت بيشتري نسبت به روش هاي قبلي بزرگ كند.الگوريتم معرفي شده در مقايسه با ديگرالگوريتم هاي درون يابي موجود PSNR و MSSIM را افزايش و MSE را كاهش ميدهد.
-
كليدواژه ها
Canny Edge Detection ,IBP, Super Resolution
-
لينک به اين مدرک :