-
شماره ركورد
7797
-
پديد آورنده
فاطمه نيكجه
-
عنوان
راه اندازي كسب و كار شيريني پزي خانگي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي صنايع
-
سال فارغ التحصيلي
1400-1401
-
استاد راهنما
آقاي دكتر مصطفي جعفري
-
استاد مشاور
آقاي دكتر مصطفي جعفري
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
فاطمه نيكجه
-
تاريخ ورود اطلاعات
1401/02/31
-
دانشكده
صنايع
-
عنوان به انگليسي
Starting a Homemade pastry confectionery business
-
چكيده
توسعه مشاغل خانگي به دليل ساختار ساده و زود بازدهي و نياز اندك به سرمايه در جهت متعادل كردن بازار كار مؤثر بوده است. در كشور ما با توجه به هزينه بر بودن ايجاد اشتغال در واحدها و بنگاه هاي صنعتي بزرگ از يك سو و بالا بودن نرخ بيكاري زنان و لزوم برنامه ريزي جهت رفع مشكل بيكاري آنان در كوتاه مدت و ميان مدت ، از سوي ديگر، توجه ويژه به توسعه كسب و كار هاي خانگي ضروري به نظر مي¬رسد.
وضعيت فضاي كسب و كار همواره مورد توجه سياست گذاران و صاحبان كسب و كار ها بوده است. لزوم پايش منظم فضاي كسب و كار به منظور اصلاح سياست ها و كمك به راه اندازي كسب و كارهاي پايدار ايجاب مي¬كند ابزاري مناسب و كم هزينه براي درك يك تصوير كلي از توانايي جامعه در راه اندازي كسب و كارهاي پايدار فراهم شود.
در حال حاضر در حوزه روابط انساني نفوذ شبكه هاي اجتماعي كه شاخه اي مهم از ارتباطات جهاني است كه كيفيت زندگي افراد را تغيير داده به طوري كه كسب و كار افراد نيز از اين طريق تغيير و تحول يافته است.
بازاريابي يكي از اصول حياتي هر كسب و كار، به ويژه كسب و كارهاي خانگي است. هدف اصلي بازاريابي در كسب و كارهاي خانگي شناسايي نيازهاي مشتريان هدف و برقراري تعامل دوسويه با آنان براي تامين اين نيازها مي باشد. علي رغم اهميت بازاريابي محصولات و خدمات در كسب و كارهاي خانگي، اغلب مالكان كسب و كارهاي خانگي فروش خود را بدون برنامه ريزي عمليات بازاريابي انجام مي¬دهند.
امروزه فعاليت در شبكه هاي اجتماعي آنلاين به امري فراگير تبديل شده است. اين ابزارهاي جديد پتانسيل بالايي براي جذب اطلاعات مربوط به كسب و كار و نيازهاي مشتريان از طريق هوش جمعي دارند كه استفاده از اين اطلاعات مي تواند محركي براي ايجاد محصولات و فرآيندهاي نوآورانه در كسب و كارها باشد. همچنين وجود ظرفيت نوآوري بالا در كسب و كارها مي¬تواند تسهيل كننده ي فرآيند بهبود عملكرد نوآوري باشد. لذا در اين پژوهش سعي شده است تأثير استفاده از شبكه هاي اجتماعي آنلاين بر بهبود عملكرد نوآوري كسب و كارهاي خانگي مستقر در استان اصفهان بررسي گرديده و مشخص شود كه ظرفيت نوآوري اين كسب و كارها چگونه بر اين رابطه تأثيرگذار است.
-
لينک به اين مدرک :