-
شماره ركورد
7867
-
پديد آورنده
عليرضا مرادي قاسم ابادي
-
عنوان
بررسي امكان بهبودبخشي مكانيزم فرمانپذيري و پايداري خودروهاي سواري توليد داخلي با استفاده از تحليلها و دادههاي موجود در سرعتها و جرمهاي متفاوت و مقايسه با متدهاي رايج در دنيا
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي مكانيك
-
سال فارغ التحصيلي
1401
-
استاد راهنما
دكتر محمد رياحي
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
عليرضا مرادي قاسم ابادي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1401/05/30
-
دانشكده
مهندسي مكانيك
-
عنوان به انگليسي
Investigating of the possibilities of improving the steering mechanism and stability of domestically produced cars by using the analysis and data available at different speeds and mass and comparing with common methods in the world.
-
چكيده
جلوبندي خودرو ، مربوط به اجزا و قسمت هاي جلويي خودرو ميشود. در فصول اوليه اين پژوهش ضمن معرفي مكانيزم فرمانپذيري و پايداري خودرو، اجزاي تشكيل دهنده سيستم فرمان و سيستم تعليق و آشنايي با مفاهيم اوليه شكست و خستگي در فلزات با استفاده از متدهاي رايج به عيب يابي و تشخيص ايرادات محتمل در سيستم جلوبندي خودرو پرداختهشد. سيستم فرمان و سيستم تعليق خودرو كه شامل قسمت جلويي و زيرين هستند و از قسمتهاي مهم و حياتي اتومبيل محسوب ميشوند ارتباط تنگاتنگي با مكانيزم فرمان پذيري و پايداري خودرو دارند؛ اين دو سيستم نقش اساسي در حفظ تعادل خودرو در حال حركت و حتي در حالت سكون دارند. در مطالعات پيشين توسط پژوهشگران به بررسي مجزاي سيستم فرمان و سيستم تعليق، براي بهبودبخشي فرمان پذيري و پايداري خودرو پراخته شد، اما اين در پژوهش مطالعهي همزمان اين دو با يك هدف مشخص صورت گرفت. در فصول بعدي و درشبيه سازي هاي انجام شده سيستم فرمان و تعليق، نيروها و ضربه هايي كه بهدليل گذر از ناهمواريهاي سطح جاده با سرعت هاي متفاوت به خودرو وارد مي شوند و همچنين تاثيرات نيروي جرم بر خستگي قطعات سيستم تعليق بررسي شدند. درفصول بعدي با استفاده از متدهاي رايج دنيا و نرمافزار هاي تجاري به بهبودبخشي در عملكرد سيستم فرمان پذيري و تعليق پرداخته شد. در فاز بعدي از اين پژوهش نتايج حاصل از آزمون هاي مختلف بر روي خودروهاي داخلي انجام گرفت و بر روي داده هاي حاصل از اين آزمون ها تحليل هايي صورت گرفت. اين تحليل ها با نتايج حاصل از شبيه سازي ها مقايسه شدند كه در نتيجه اين مقايسهها مقدار كمي خطا وجود داشت.
يكي از رايج ترين متد ها، تجزيه و تحليل حالت و اثرات شكست بود كه تكنيكي تحليلي و متكي بر قانون “پيشگيري قبل از وقوع” است كه در اين پژوهش براي شناسايي عوامل بالقوه خرابي بهكار رفت. در مبحث متدولوژي با استفاده از اين تكنيك براي پيشبيني مشكلات، نقصها و خطرات در مراحل طراحي و توسعه فرآيندها ، جداول و نمودارهايي تشكيل شد كه براي ادامه فرآيند تحليل بهكار رفت.
-
كليدواژه ها
سيستم جلوبندي خودرو , شناسايي عوامل بالقوه خرابي , فنر تخت , عمر خستگي
-
لينک به اين مدرک :