-
شماره ركورد
8091
-
پديد آورنده
عليرضا نظري راد
-
عنوان
تعيين نمايندگي برتر فروش براي يك واحد صنعتي توليد روغن موتور با استفاده از روشي تركيبي از روشهاي تصميم گيري ويكور و تاكسونومي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي صنايع
-
سال فارغ التحصيلي
1401
-
استاد راهنما
دكتر محمدرضا غلاميان
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
عليرضا پاپي نژاد
-
تاريخ ورود اطلاعات
1401/08/04
-
دانشكده
صنايع
-
عنوان به انگليسي
Determining the best sales representative for an industrial unit of motor oil production using a combination of VIKOR and taxonomy decision making methods.
-
چكيده
شرايط متغير بازار فروش و ناشناخته بودن بسياري از عوامل تأثير گذار بر موفقيت يك متقاضي عامل فروش، تصميم گيري براي اعطاي مجوز نمايندگي را به موضوعي مهم براي سازمان ها تبديل كرده است. بدين دليل، سازمان ها تلاش مي كنند تا از روش ها و ابزارهايي براي تصميم گيري بهره گيرند تا فرايند ارزيابي نمايندگي ها را بهبود بخشند. در اين زمينه، ابزارها و روشهاي مهندسي صنايع به طور مؤثر به مديران در اولويت بندي و برنامه ريزي بهتر كمك مي كنند. دو نمونه از اين روشها، روش هاي ويكور و تاكسونومي به عنوان رويكردهاي تصميم گيري چند معياره است كه داراي مزايا و معايبي هستند ، در الگوريتم تاكسونومي از ايراد هاي وارده بر اين مدل اين است كه فقط به مقدار ايده آل مي نگرد و همچنين وزن شاخص ها يكسان فرض مي شود و در مقابل روش ويكور گزينه ها را همگن نمي كند ، در اين تحقيق با استفاده از روش آنتروپي شانون وزن ها را به دست آورده و مدلي تركيبي از دو روش تاكسونومي و ويكور به دست آورده ايم كه در اين مدل تركيبي هم گزينه ها همگن مي شوند و هم ايده آل و ضد ايده آل در نظر گرفته مي شود. مدل پيشنهاد شده در قالب يك مطالعه موردي در شركت روان روغن فتح استفاده و اعتبار سنجي شده است. در اين تحقيق با استفاده از روش هاي تحقيق مطالعه اي و پرسش و پاسخ از خبرگان و با استفاده از الگوريتم هاي تصميم گيري تاكسونومي و ويكور و ارائه الگوريتمي از تركيب آن دو براي انتخاب نماينده فروش برتر در يك واحد صنعتي توليد روغن موتور استفاده شده است.
-
كليدواژه ها
ويكور , تاكسونومي , تصميم گيري چند معياره
-
لينک به اين مدرک :