-
شماره ركورد
9063
-
پديد آورنده
فاطمه وليپور
-
عنوان
طراحي اقامتگاه كودكان بي سرپرست در اندونزي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي معماري
-
سال فارغ التحصيلي
1403
-
استاد راهنما
دكتر مرتضي رهبر
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
فاطمه وليپور
-
تاريخ ورود اطلاعات
1403/03/01
-
دانشكده
معماري و شهرسازي
-
عنوان به انگليسي
A refuge for orphaned children in Indonesia
-
چكيده
كودكان آينده ملت ها هستند. بهزيستي و تربيت كودكان، عامل تعيين كننده اي براي آينده يك كشور است. فلذا فراهم كردن فضاهاي آموزشي، زندگي و رفاه مناسب براي كودكان يك نياز اساسي جهت تضمين آينده اي متعالي براي آنهاست.
حدود 140 ميليون كودك يتيم در سراسر جهان در كشورهاي مختلف وجود دارند. اگر اين كودكان به حال خود رها شوند باعث مي شود آنها تنها روي مشاغل و فعاليت هايي تمركز كنند كه بتواند صرفا به بقاي آنها كمك كند، بنابراين از مدرسه و آموزش دور مي شوند. همچنين روش هاي مرسوم براي نگهداري كودكان در پرورشگاه هاي شبانه روزي نه تنها كمكي به رفع مشكلات آنها نمي كند بلكه ممكن است آنها را به سوي آينده اي نامناسب هدايت كند. به همين دليل نياز به ايجاد نوع جديدي از سرپناه وجود دارد كه به عنوان محل زندگي، فضاي تربيتي و همچنين مركز آموزشي عمل كند.
هدف اين طرح ابداع سرپناهي براي 80 كودك بي سرپرست در كشور اندونزي با ايجاد فضاهايي براي توانبخشي، مراقبت و يادگيري مي باشد.
در اين طرح با الهام از سيستم دهكده هاي كودكان sos سعي شده است با پياده سازي روشي كارا و نوين ساختار خانواده را بازتوليد كرده و با درنظر گرفتن ساختمان هاي مسكوني، آموزشي، مذهبي، رفاهي و خدماتي در كنار يكديگر و در قالب يك محله ي كوچك زندگي دوباره اي به اين كودكان بخشيد. اين طرح همچنين با تكيه بر عناصر معماري سنتي اندونزي و بعلاوه الهام از شيوه هاي معماري سنتي ايراني در جنوب و شمال كشور ايران كه اقليمي مرطوب همچون كشور اندونزي دارند، راه حل هايي را براي مقابله با چالش هاي آب و هوايي و تقويت ارتباط كودكان با طبيعت در خود جاي داده است. اين پروژه با تجسم مجدد شيوه نگهداري از كودكان بي-سرپرست، به دنبال ايجاد يك محيط حمايتي و پرورشي براي آنهاست كه بهزيستي و رشد كلي آنها را ارتقا مي دهد.
-
كليدواژه ها
كودك , بي سرپرست , پرورشگاه , بهزيستي , سرپناه , آموزش , توانبخشي
-
لينک به اين مدرک :