-
شماره ركورد
9115
-
پديد آورنده
ليلا احمدي
-
عنوان
طراحي شيرآلات ظرفشويي منازل مسكوني با رويكرد طراحي پايدار
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
طراحي صنعتي
-
سال فارغ التحصيلي
1403
-
استاد راهنما
استادسيدهاشم مسدد
-
استاد مشاور
استادناصر كليني ممقاني
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
ليلا احمدي بزچلوئي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1403/04/18
-
دانشكده
دانشكده معماري و شهرسازي
-
عنوان به انگليسي
Designing kitchen faucets for residential houses with a sustainable design approach
-
چكيده
صرفه جويي در مصرف آب اهميت بسياري دارد؛ زيرا آب يك منبع محدود و اساسي براي زندگي است. اين صرفه جويي به حفظ منابع آبي، كاهش هزينههاي اقتصادي، كاهش تنشهاي محيط زيستي و حفظ تعادل اكولوژيكي كمك ميكند. همچنين صرفه جويي در مصرف آب باعث افزايش پايداري منابع آب شده و به حفظ سلامت و بهبود كيفيت زندگي انسانها كمك ميكند.
اهميت آب در پرورش آيندهاي پايدار براي نسلهاي آينده بسيار مهم است. يكي از ابزارهايي كه امروزه انسان از طريق آن به آب دسترسي پيدا كرده است، شيرآلات هستند. تحقيقات نشان داده است كه اصلاح الگوي مصرف و طراحي و استفاده از شيرآلات بهينه تاثير بسزايي در صرفه جويي در مصرف آب دارد. در پژوهش حاضر، با به كارگيري فرايند تفكر طراحي اقدام به طراحي شير آشپزخانهاي مطابق با استاندارد و تكنولوژيهاي روز دنيا در راستاي طراحي پايدار شده است.همچنين اين تحقيق دردو فاز تئوريك و عملي انجام شده و در نهايت با توجه به بايد ها و خواسته هاي برآمده از تحقيقات و انجام آناليز هاي متعدد در قالب روش اي اچ پي منجر به انتخاب و بازطراحي (شير آشپزخانه هوشمند) شده است كه رويكرد صرفه جويي در مصرف آب، الگوهاي اصلاح شده مصرف انساني و راحتي و سلامت كاربر را در نظر ميگيرد. طراحي شيرآشپزخانه با ويژگيهاي نوآورانه براي به حداقل رساندن مصرف آب بدون به خطر انداختن تجربه كاربر، هدف اين تحقيق بوده است.
اين نوشتار، به مهمترين مباحث در اين زمينه يعني، مباحث عملكردي، ارگونومي و مواد و متريال پرداخته و نگارنده تلاش كرده است با تحقيق و جستجوي كتابخانهاي و منابع موجود در اينترنت و نيز، مصاحبه و مشورت با افراد متخصص در اين حوزه، راه حل مناسب، در حد بضاعت خود ارائه دهد.
-
لينک به اين مدرک :