-
شماره ركورد
10494
-
عنوان
بررسي و مرور ماهواره هاي مكعبي مخابراتي
-
سال تحصيل
98
-
استاد راهنما
دكتر سيد حسن صديقي
-
چکيده
صرفهي اقتصادي و زماني ماهوارههاي مكعبي آنها را به يك گزينه جدي جايگزيني پلتفرمهاي سنتي ماهوارهها بدل كرده است. ماهوارههاي مكعبي يك كلاس از نانو ماهوارهها هستند كه از يك استاندارد در اندازه و شكل استفاده ميكنند. كاهش ابعاد و به موجب آن كاهش هزينه، زمان ساخت و پرتاب موجب شده تا اين ماهوارهها از ماهوارههايي براي آموزش دانشجويان و محققان جوان، بدل به ماهوارههايي با قابليت انجام ماموريتهاي مختلف مخابراتي، تصويربرداري و كاوشي شوند.در حالي كه هنوز ماهوارههاي مكعبي راه حلي براي تمام ماموريتها نيستند اما اين پلتفرم به سرعت درحال گسترش يافتن است.
استاندارد ماهوارههاي مكعبي از واحد "U" استفاده ميكند و 1U به معناي يك مكعب 10×10×10 سانتيمتر مكعبي است. اين استانداردسازي و كوچكسازي به كمك پيشرفتهاي صورت گرفته در مهندسي مكانيك، سيستمهاي پيشرفته كنترل وضعيت و ارتفاع، مكانيسمهاي پرتاب و همچنين پيشرفت تكنولوژيهاي پردازش سيگنالهاي ديجيتال، مدارات VLSI، سيستمهاي ميكروالكترومكانيكي و سيستمهاي كممصرف قابل برنامهريزي همچنين پيشرفتهاي صورت گرفته در طراحي آنتنهاي مخابراتي به منظور برقراري يك لينك مخابراتي قوي و قابل اطمينان با وجود محدوديت در ابعاد آنتنها، موجب شده تا ساخت اينگونه ماهوارهها ممكن شود و در عين حال كاركردي تقريبا مشابه ماهوارههاي پرهزينه و بزرگ سنتي داشته باشند.
تجزيه و تحليلها نشان ميدهد كه بيشترين كاربرد نانو/ميكرو ماهوارهها در سالهاي آتي در سنجش از دور باقي ميماند، اما افزايش منظومههاي مخابراتي به صورت چشمگير قابل پيش بيني است.بيش از 10% از نانو/ميكرو ماهوارههاي پرتاب شده در سال 2018 مخابراتي بودهاند. حدود 700 نانو/ميكرو ماهواره مخابراتي در 5 سال آينده به پرتاب خواهند رسيد.
-
نام دانشجو
افشين اسكندري
-
تاريخ ارائه
1/1/1900 12:00:00 AM
-
متن كامل
74111
-
پديد آورنده
افشين اسكندري
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/11/30
-
كليدواژه هاي فارسي
كيوبست , مخابرات , ماهواره , مخابرات ماهواره اي
-
لينک به اين مدرک :