چکيده
امروزه اينترنت اشياء به سرعت در حال فراگيري است و اكثر كشور هاي توسعه يافته از اين موضوع در حوزه هاي مختلف در صنعت خود استفاده ميكنند.
تقاضا براي اينترنت اشيا به طور پيوسته در حال افزايش است. به گفته Datamation، در حال حاضر بيش از 10 ميليارد دستگاه اينترنت اشيا وجود دارد كه انتظار ميرود اتصالات جديد در سه سال آينده 20 برابر شود.
كاربرد هاي مختلف اينترنت اشياء در حوزه هاي پزشكي،كشاورزي و... باعث شده تا كسب و كارهاي اين حوزه هاي رشد چشمگيري داشته باشند.شايد تا چند سال گذشته صرفا كاربرد هاي اينرنت اشياء محدود به خانه هاي هوشمند بود،اما امروزه كمتر صنعتي است كه با اين فناوري درگير نشده باشد.
بسياري از شركت هاي صنعتي بزرگ اقدام به راه اندازي خطوط توليد و بخش هاي مختلف تحقيقاتي براي استفاده از اينترنت اشياء در سبد محصولات خود كرده اند.
اين افزايش و ميزان استقبال از اينترنت اشياء از سمتي سبب نگراني هايي نيز شده است،حفظ اطلاعات كاربران و داده هاي آن ها،شناسايي تجهيزات و دستگاه هاي IOT و رفع چالش ها و مشكلات آن ها تنها بخشي از اين نگراني هاي ميباشد.
از اين رو،وجود اين چالش ها باعث شد تا محققين در سال هاي اخير به فكر راه اندازي موتور جست و جو براي تجهيزات اينترنت اشياء بيافتند.
كشف تجهيزات IOT ، شناسايي حفره هاي امنيتي و تشخيص نوع تجهيزات به صورت خودكار(سيستم هاي هومشند) و بدون دخالت انسان هدف اصلي موتور هاي جست و جو در IOT ميباشند.
موتور هاي جست و جو كمك ميكنند تا تجهيزات جديد IOT در شبكه كشف و شناسايي شوند.