-
شماره ركورد
5595
-
عنوان
نانولوله هاي دي اكسيدتيتانيوم: بررسي خواص، روش هاي تهيه و كاربرد در ساخت غشاهاي مورد استفاده در فرايندهاي جداسازي
-
سال تحصيل
97-98
-
استاد راهنما
دكتر تورج محمدي
-
استاد مشاور
دكتر مريم احمدزاده توفيقي
-
چکيده
امروزه گسترش دامنه كاربردهاي نيمههاديها در ابعاد نانومتري و ويژگي¬هاي متنوعشان، گروههاي تحقيقاتي بسياري را در سراسر دنيا به مطالعه اين ساختار واداشته است. از ميان ساختارهاي نيمههادي-هاي مطالعه شده، دياكسيد تيتانيوم (تيتانيا) جزء معدود تركيباتي است كه مراحل مطالعات آزمايشگاهي را تا كاربردهاي صنعتي پيموده است. پايداري شيميايي و فيزيكي بالا، قيمت پايين و غير سمي بودن آن، اين فوتوكاتاليست نيمههادي را به مناسب¬ترين انتخاب براي بسياري از كاربردها تبديل كرده است. به علاوه بيضرري آن براي انسان و طبيعت تقريباً به اثبات رسيده است. هنگاميكه تيتانيا در معرض تابش نور باانرژي بيشتر از باند ممنوعهاش قرار بگيرد، الكترون تراز ظرفيت به تراز هدايت برانگيختهشده و زوج الكترون _ حفره ايجاد ميشود. اين پديده دو ويژگي را به دنبال دارد كه مبناي اصلي كاربردهاي تيتانيا ميباشد؛ خاصيت فوتوكاتاليستي و خاصيت فوق آبدوستي. تركيب اين دو خاصيت، گستره وسيعي از كاربردها را از تصفيه آبوهوا، سطوح خود تميز شونده تا سلولهاي خورشيدي به دنبال داشته است. فناوري پوشش¬هاي خود تميز شونده در سالهاي اخير بهسرعت گسترشيافته است. اين پوششها به عنوان محصولي تجاري، بازاري جهاني پيداكرده و در كاربردهاي مختلفي مانند شيشه¬هاي ساختمان، سيمان و ... بهكار رفته است.
به جهت پايداري حرارتي، مكانيكي و شيميايي بسيار عالي اين نانو ساختارها و تناسب آنها براي ساخت غشا با توانايي ايجاد محدوده وسيعي از اندازه حفرات با توزيع يكسان براي استفاده در كاربردهاي مختلف جداسازي ميباشند.
در اين سمينار خواص، روشهاي تهيه و كاربرد نانولولههاي دي اكسيدتيتانيوم در ساخت غشاهاي مورد استفاده در فرايندهاي جداسازي و بهبود عملكرد غشاها موردبررسي قرار خواهد گرفت.
واژههاي كليدي: غشا، نانولولهها، دياكسيد تيتانيوم، خواص ساختاري، جداسازي
-
نام دانشجو
بهاره رحمانيان
-
تاريخ ارائه
12/18/2018 12:00:00 AM
-
متن كامل
58984
-
پديد آورنده
بهاره رحمانيان
-
تاريخ ورود اطلاعات
1397/10/28
-
لينک به اين مدرک :