-
شماره ركورد
6634
-
عنوان
بررسي مقايسه اي روش هاي اجرائي كاهش ارتعاشات در منبع روسازي هاي صلب از دو ديدگاه ( floating slab track و سيستم هاي فوق ارتجاعي اتصال ريل به دال
-
سال تحصيل
1395-1398
-
استاد راهنما
دكتر سيدجواد ميرمحمد صادقي
-
چکيده
كارايي بالاي احداث خطوط مترو در راستاي حذف معضلات زيست محيطي كلان شهرها از جمله ترافيك، سرو صدا و آلودگي هوا باعث رشد و سرعت يافتن احداث اين خطوط در نقاط مختلف دنيا و به موازات آن در شهرهاي ايران شده است. با اين وجود فرآيند احداث و بهره برداري از اين خطوط مي تواند اثرات سوئي نيز داشته باشد از جمله مهمترين اين اثرات ايجاد ارتعاش توسط سيستم ناوگان خطوط مترو در دوره بهره برداري يا ارتعاش ايجاد شده توسط تجهيزات ساخت مترو در دوره ساخت است.
اهميت اين موضوع باعث شده است تا مهندسان راه آهن راهكارهاي مختلفي را به منظور كاهش ارتعاشات واصله از عبور قطارهاي زيرزميني پيشنهاد و اجراء كنند، كه از مهمترين اين روش ها مي توان به سيستم دالخط شناور و پابندهاي فوق ارتجاعي اشاره كرد، اين دو روش با افزايش نرمي خط موجب كاهش صدا و ارتعاش مي شوند.
در اين سمينار ابتدا معرفي مفاهيم پايه اي و روش هاي متداول كاهش ارتعاش صورت گرفته است. در فصل دوم سيستم دالخط شناور در چهار گروه دالخط شناور نقطه اي، نواري، تمام سطح و دالخط شناور با جرم و فنر ارزيابي و بررسي مي گردد، در ادامه و در فصل سوم به ارائه سيستم هاي پابند فوق ارتجاعي متداول در دنيا كه شامل پابندهاي ويپا، ونگارد، وسلو SD336، و پابند فوق ارتجاعي با پد زير زينچه پرداخته شده و مورد ارزيابي قرار گرفته اند و در نهايت در فصل چهارم به مقايسه بين دو سيستم فوق الذكر از منظر ميزان كاهش صدا و ارتعاش، هزينه اجراء، چرخه عمر و سهولت اجراء پرداخته شده است.
-
نام دانشجو
بهمن بهادري
-
تاريخ ارائه
1/10/2019 12:00:00 AM
-
متن كامل
66156
-
پديد آورنده
بهمن بهادري
-
تاريخ ورود اطلاعات
1398/08/11
-
لينک به اين مدرک :