-
شماره ركورد
8541
-
عنوان
را هاي مقابله با تهديدات ميكروبيولوژيكي در سيستم هاي انرژي
-
سال تحصيل
1399-1400
-
استاد راهنما
دكتر رضا دشتي
-
چکيده
صنعت انرژي براي رشد اقتصادي به ويژه در بازارهاي نوظهور امري ضروري است. دستيابي به هدف توسعه پايدار (SDG) و همچنين اطمينان از دستيابي به انرژي مقرون به صرفه ، قابل اعتماد ، پايدار و مدرن براي همه، پيش شرط لازم جهت پيشرفت در بسياري از SDG هاي ديگر از جمله بهداشت ، آموزش ، صنعت ، شهرهاي پايدار و غيره مي باشد. همچنين بخش انتقال توان به عنوان زيرمجموعه اي از صنعت انرژي، موتور محركه ي اقتصاد جهاني مي باشد كه نيروي الكتريسيته را به ساير بخش ها تزريق مي كند به طوري كه تمامي كالا و خدمات موجود در جهان به آن بستگي دارند. در مواقع بحراني مانند يك همه گيري، كه مانند آن را در سال 2020 مي بينيم، تامين انرژي قابل اتكا براي خدمات پزشكي و آموزش و دوركاري در شرايط قرنطينه، از ديگر جنبه هاي زندگي جديد و روزمره، حياتي مي باشد. طي چند ماه گذشته، ايجاد قرنطينه، تقاضاي انرژي در بخش هاي تجاري و صنعتي را به ميزان قابل توجهي كاهش داده است. آژانس بين المللي انرژي تخمين زده است كه تقاضاي جهاني انرژي و به خصوص برق در سه ماهه ي اول سال 2020 به ميزان 2.5 درصد كاهش يافته است و پيشبيني آن براي پايان سال 2020، كاهش به ميزان 5 درصد مي باشد.
بدون درنظر گرفتن اينكه اين همه گيري يك جنگ ميكروبيولوژيكي بوده و يا صرفا يك ويروس جهش يافته در طبيعت، اين نكته بسيار حائز اهميت است كه چه اقداماتي جهت پيشگيري از زيان هاي اجتماعي و اقتصادي به ويژه در صنعت انرژِي مي توان انجام داد؟ و آيا اين اقدامات تاثيري در كنترل اين زيان ها دارند يا خير؟
كشور هاي پيشرفته براي كاهش و جبران زيان هاي ناشي از اين همه گيري چه اقداماتي انجام داده اند؟ و چه نتايجي در بر داشته است؟
-
نام دانشجو
رضوان بيدابادي
-
تاريخ ارائه
6/8/2021 12:00:00 AM
-
متن كامل
71513
-
پديد آورنده
رضوان بيدآبادي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/03/23
-
عنوان به انگليسي
Ways to deal with microbiological threats in energy systems
-
لينک به اين مدرک :