-
شماره ركورد
9793
-
عنوان
روش هاي تعيين طرح اختلاط دمنوش با بهر گيري از طراحي آزمايشات
-
سال تحصيل
1398
-
استاد راهنما
دكتر محمدرضا محمد عليها
-
چکيده
چايي پرمصرف تري ن نو شيد ني در جهان بعد از آب است ك ه معمولاً با ريخت ن آب داغ در حال جو شيد ن بر رو ي
بر گهاي گياهاني كه حاو ي كاتچي نها 1 )نوع ي آن تي اكس يدان فلاونوئي د است( است، تهيه مي شود. از طرفي د ر
چن د دهه اخير رويكرد مردم جهان در گرايش به استفاده ا ز داروهايي با منش أ طبيعي، به دليل اثبات عوارض جانب ي
داروهاي شيميايي، هزينه با لا و ايجاد آلودگ يهاي زيست محيطي و همچنين استفاده بيشتر از محصولات طبيعي
در تولي د داروها ب ه منظور حف ظ سلامت ا ز يك سو و ناتواني بشر در تولي د برخي ا ز مواد داروي ي كه نمون ه آ نها ب ه
طور طبيع ي د ر برخ ي گياها ن وجود دارد ا ز سو ي ديگر، موجب توسع ه روز افزو ن تولي د گياهان دارويي ، فرآور ي و
فرمولاسيون داروها ي گياهي و تجار ت گسترده آ نها د ر سطح جهاني شده است. ب ه دلي ل كاربردها ي گوناگو ن
عناصر و موا د گياهي در صنايع غذايي ، دارويي ، بهداشتي و آرايش ي استفاده ا ز گياهان داروي ي د ر جهان رو ز ب ه رو ز
افزايش يافته است. د ر بسياري ا ز كشورها، چايي منبع اصلي آن تي اكسيدا ن فلاونوئيدها است و مصرف زياد چاي ي
با نتايج مختلف مطلوب ي مانند پيش گيري ا ز بيمار يهاي قلبي-عرو قي ، حفظ سلامت شناختي، محافظت در برابر
بيماري كبد چرب غير الكلي و مهار شروع و پيشرفت سرطان؛ همراه شده است.
-
نام دانشجو
ارش رشنو
-
تاريخ ارائه
11/21/2019 12:00:00 AM
-
متن كامل
72172
-
پديد آورنده
آرش رشنو
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/06/30
-
عنوان به انگليسي
Methods for determining the mixing design of herbal tea using experimental design
-
كليدواژه هاي فارسي
دمنوش گياهي , طراحي آزمايشات , بيماران ديابتي , طرح اختلاط بهينه
-
كليدواژه هاي لاتين
Herbal tea , Design of Experiment(DOE) , Diabetic patients , Optimal mixing design
-
لينک به اين مدرک :