چكيده
چكيده
كاربرد هاي متفاوت توام مخابرات در زمينه هاي مختلف مانند راديو، تلويزيون، سيستم هاي مخابرات سيار، رادار و غيره منجر به استفاده بيش از حد طيف فركانسي شده كه در نتيجه استفاده بهينه از طيف فركانسي از اهميت بسزايي برخوردار مي شود. همچنين مديريت طيف و تشخيص سيگنال ارسالي در كاربرد هاي مخابراتي اهميت خاصي پيدا كرده است. در اين پروژه، سيگنال هاي دريافت شده از سيستم راداري شناسايي و دسته بندي مي گردند. سيگنال ارسالي پس از تبديل شدن به كد مشخص، توسط رادار LPI فرستاده مي شود. كد تبديل شده بايد در قالب يكي از كدهاي P1, P2, P3, P4, Frank code و LFM لحاظ شود و اين موضوع در پژوهش حاضر مورد بررسي قرار مي گيرد. دستگاه گيرنده پس از دريافت كدها با انجام عمليات محاسباتي آنها را به تصوير CWD تبديل مي نمايد. بايد توجه نمود كه هر كد يك تصوير CWD منحصر به فرد ايجاد مي كند كه در اين پروژه با استخراج ويژگي از تصوير CWD و استفاده از روش هاي موجود در شناسايي پترن، سيگنال ارسالي اوليه همراه با كد ارسالي تشخيص داده مي شود.
در سال 1989 آقايان Williams و Choi در مقاله اي روش توليد تصوير CWD را از طريق سيگنال دريافتي ارائه نمودند. اين روش از توزيع فركانس- زمان Cohen اقتباس شده و در آن از تابع نمايي kernel براي كاهش مدت زمان مولفه هاي توزيع استفاده شده است. در نهايت با استفاده از تبديل فوريه گسسته در زمان، توزيع فركانس زمان Cohen به توزيع CWD تبديل مي شود و با استفاده از اين توزيع تصوير CWD بدست مي آيد. توجه شود كه هر سيگنال يك تصوير CWD يكتا ايجاد مي نمايد و اين امكان را مهيا مي سازد كه با استفاده از روش هاي شناسايي پترن آنها را كلاسبندي نمايد. در سال 2007 آقاي Jarmo Luden سعي كرد تا با استفاده از اين تصاوير سيگنال مورد نظر را تشخيص دهد اما ويژگي هايي كه ايشان از تصوير CWD بدست آورد، براي شناسايي طيف كافي نبود و ايشان ناچار شدند تا از ويژگي هاي ديگري كه از سيگنال بدست مي آيد جهت تشخيص سيگنال مفروض استفاده كند.
در اين پروژه سعي شده كه از تصوير CWD ويژگي هاي بيشتري استخراج شود و عمل شناسايي فقط با استخراج ويژگي از تصوير CWD كامل گردد. اين ويژگي ها اغلب ويژگي هاي بايومتريكي هستند كه با استفاده از آنها سيگنال تشخيص داده مي شود. با به كارگيري روش مذكور سيگنال dB11- تا 90% قابل تشخيص خواهد بود.
واژههاي كليدي: شناسايي پترن، تصوير CWD، رادار