-
شماره ركورد
10379
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
10379
-
پديد آورنده
داود هاشمي راد
-
عنوان
ارائه مدل ارزيابي ميزان ناب بودن شركت هاي توليد كننده لوازم خانگي(شركت هيماليا)
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
صنايع - مديريت اجرايي
-
سال تحصيل
اسفند 1390
-
تاريخ دفاع
اسفند 1390
-
استاد راهنما
دكتر سيد محمد سيد حسيني
-
چكيده
هدف نهايي هر شركت توليدي ، سود آوري بلند مدت مي باشد. دستيابي به اين هدف ، نيازمند وجود سه ويژگي عمده در خروجي هاي سازمان شامل توليد محصولات با كيفيت بالا به صورت مداوم ، هزينه پايين و قابل رقابت و تحويل به مشتري در زمان مناسب مي باشد. با نگاهي به تاريخچه نگرش هاي مختلف سازماني از ابتداي قرن20 تا كنون ، رويكردي كه مي تواند اهداف فوق را به طور موفقيت آميزي برآورده سازد رويكرد ناب مي باشد. رويكرد ناب برآورده سازي اين اهداف را از طريق اجراي منظم و پيوسته يك ساختار سلسله مراتبي فراهم مي سازد. در رويكرد ناب تلاش مي شود اتلاف به حداقل برسد و حداكثر بهره وري از تسهيلات و منابع انساني و سرمايه در سازمان بدست آيد.
ارائه يك روش و مدل اندازه گيري در جهت تعيين ميزان موفقيت و توانمندي هاي سازمان در جهت پياده سازي ناب و استفاده از نتايج آن مي تواند بهبود چشمگيري را در دست يابي به اهداف حاصل نمايد. البته با توجه به اين كه ويژگي هاي داخلي و محيط خارجي سازمان ها در صنايع مختلف داراي اختلافاتي مي باشند، بهترين حالت در ارائه مدل، خاص بودن نسب به صنعت مربوطه است. كه صنعت لوازم خانگي در اين تحقييق مد نظر است.
در اين تحقيق، ضمن معرفي عوامل و ويژگي هاي سازمان ناب در صنعت لوازم خانگي سعي دارد با استفاده از تحليل سلسله مراتبي مدلي را ارائه دهد كه ميزان ناب بودن شركت هاي توليد كننده لوازم خانگي مشخص گردد. در همين راستا طي مطالعات به عمل آمده، عوامل توليد ناب به 9 عامل اصلي و 84 معيار فرعي تقسيم گرديده. يكي از ويژگي ها و نوآوري هاي اين تحقيق، كاربرد توليد ناب در كارخانجات توليدكننده لوازم خانگي است؛ چرا كه اكثر پژوهش هاي گذشته در كارخانجات خودروسازي و قطعه سازان اين صنعت بوده است. جامعه آماري مورد پژوهش،صنعت لوازم خانگي در ايران است كه در نهايت با استفاده از مدل ارائه شده ، شركت هيماليا(توليد كننده انواع يخچال و فريزر) مورد ارزيابي قرار مي گيرد
-
لينک به اين مدرک :