-
شماره ركورد
10857
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
10857
-
پديد آورنده
هاجر حيدري
-
عنوان
بررسي عوامل موثر بر پذيرش تجارت الكترونيك در صنايع نساجي ايران
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
صنايع - مديريت اجرايي - استراتژيك
-
سال تحصيل
شهريور 1390
-
تاريخ دفاع
شهريور 1390
-
استاد راهنما
دكتر محمد فتحيان
-
استاد مشاور
دكتر فرناز برزين پور
-
چكيده
صنعت و فناوري اطلاعات، دو مقوله مهم در توسعه همه جانبه اقتصادي به شمار مي رود كه رشد هر دو در كنار هم لازم و ملزوم يكديگر است. دنياي امروز تجارت مجموعه اي است پررقابت كه از عوامل بازار، اقتصاد، اجتماع و تكنولوژي هر چه بيشتر بهره مي گيرد. اين عوامل امروزه به سرعت در حال تغيير هستند و سرعت اين تغييرات نياز به واكنش هاي سريع توسط شركت ها را بيشتر كرده است. در عصر كنوني كشورهايي بيشترين حجم مبادلات تجاري را دارند كه از ابزار تجارت الكترونيك به نحوي شايسته استفاده مي نمايند. بنابراين كشورهايي كه خواستار حضور هر چه قوي تر در عرصه تجارت جهاني هستند، مي بايست بتوانند از اين ابزار بهره كافي ببرند و كشور ما نيز از اين قاعده مستثني نمي باشد.
در اين تحقيق سعي شده كه با بررسي مدل هاي مختلف تجارت الكترونيكي و مطالعات صورت گرفته در اين زمينه، نحوه بكارگيري و مزاياي استفاده از سيستم هاي مبتني بر آن، عوامل موثر بر پذيرش تجارت الكترونيكي در زمينه صنعت نساجي پيشنهاد و از طريق پرسشنامه و با در نظر گرفتن طيف پنج نقطه اي ليكرت شناسايي و اين عوامل با استفاده از آزمون تي- استيودنت مشخص و با ارائه راه كارها و پيشنهاداتي براي شركت هاي فعال در صنعت نساجي، قدمي هر چند كوچك و ناچيز در جهت رشد و اعتلاي اين صنعت ارزشمند در ايران و جهان حاصل شود.
در نهايت عوامل موثر بر پذيرش تجارت الكترونيكي در صنعت نساجي به وسيله رتبه بندي فريدمن، به ترتيب اولويت زير تعيين شدند: 1- امنيت و نبود خطرات بالقوه 2- عدم ابهام در قوانين دولتي 3- تناسب سيستم هاي اطلاعاتي سازمان 4- عدم مقاومت كاركنان و پذيرش تجارت الكترونيكي 5- لزوم وجود وب سايت چند زبانه با طراحي مناسب و قابل دسترسي به اطلاعات مورد نياز 6- وجود افراد كارشناس 7- وجود تهديد از سوي رقبا 8- زير ساخت هاي اجتماعي و فرهنگي، اطلاعاتي و راهبردي 9- حمايت مديريت ارشد 10- وجود نمونه كافي در صنعت 11- زير ساخت سيستم ارتباطات صنايع نساجي 12- ميزان منابع مالي براي سرمايه گذاري
كلمات كليدي: تجارت الكترونيكي، پذيرش تجارت الكترونيكي، پذيرش فناوري، صنعت نساجي
-
لينک به اين مدرک :