-
شماره ركورد
11954
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
11954
-
پديد آورنده
منصور صادقي آواز
-
عنوان
ارزيابي آزمايشگاهي استفاده همزمان از سرباره كوره ذوب آهن بعنوان سنگدانه و آهك هيدراته بعنوان فيلر بمنظور مقابله با پديده عريان¬شدگي در مخلوط¬هاي آسفالتي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
عمران - راه و ترابري
-
سال تحصيل
بهمن¬ماه 1391
-
تاريخ دفاع
بهمن¬ماه 1391
-
استاد راهنما
دكتر محمود عامري
-
چكيده
چكيده
ريشه اصلي خرابي¬هاي مخلوط¬هاي آسفالتي در مناطق مرطوب را مي¬توان در پديده عريان¬شدگي (جداشدن قير از سنگدانه) جستجو كرد. نفوذ رطوبت به درون مخلوط¬هاي آسفالتي بدليل ضعف پيوند سنگدانه- قير مي¬تواند باعث ايجاد عريان¬شدگي در مخلوط آسفالتي و به تبع آن ايجاد خرابي و چاله در سطح روسازي شود. در واقع در پديده عريان¬شدگي رطوبت موجود، موجب مي¬شود تا پيوند سنگدانه- قير تضعيف و در نتيجه آن، آسفالت مضمحل گردد. در اين پژوهش به منظور بهبود مقاومت در برابر عريان¬شدگي پيشنهاد شده است كه از سرباره فولاد استفاده گردد. اين سرباره نوعي سنگدانه مصنوعي است كه از فرآيند ذوب فولاد در كارخانجات فولادسازي بدست مي¬آيد. از آنجا كه سرباره محصول فرعي و جانبي در فرآيند توليد فولاد است و به صورت ضايعات دفع شده و انباشت مي¬شود، استفاده از آن در روسازي از نظر زيست محيطي حائز اهميت است.
به همين منظور در اين پژوهش نمونه¬هاي مختلف آزمايشگاهي با درصدهاي مختلف سرباره كه جايگزين درشت¬دانه و ريزدانه¬ي مصالح شده¬اند، ساخته شده و آزمايش¬هاي مقاومت و رواني مارشال، كشش غير مستقيم، مدول برجهندگي، جوشاندن بر روي آن¬ها انجام شده و با تحليل خواص شيميايي مصالح، محاسبه ضخامت غشاي قيري، پردازش تصوير، تحليل آماري و تحليل اقتصادي اين نتيجه حاصل شد كه استفاده از سرباره به عنوان بخش درشت¬دانه به همراه فيلر آهك هيدراته، مخلوط آسفالتي با مقاومت بسيار خوب در برابر عريان¬شدگي را نتيجه مي¬دهد. اين مخلوط از لحاظ اقتصادي نيز به صرفه است.
واژههاي كليدي:عريان¬شدگي، سرباره، مخلوط آسفالتي، آهك هيدراته و پردازش تصوير.
-
لينک به اين مدرک :