-
شماره ركورد
12036
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
12036
-
پديد آورنده
محمدحسن اميريون
-
عنوان
برنامه ريزي بهينهي شارژ و دشارژ خودروهاي الكتريكي در حضور توليدات پراكنده و با در نظر گرفتن پاسخگويي بار
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
برق قدرت گرايش سيستم¬هاي قدرت
-
استاد راهنما
دكتر احد كاظمي
-
چكيده
چكيده
به¬كارگيري خودروهايالكتريكي نقشمهميرادركاهشآلودگي¬ هواايفامي¬كند و موجب كاهش مصرف سوخت¬هاي فسيلي در بخش حمل ¬و ¬نقل و حفظ اين سرمايه¬ي تجديد ناپذيرخواهد شد.بايد توجه داشت كه ورودبدونبرنامه¬ريزياينخودروهابهشبكهباعثاضافهبارسيستممي¬شود.به ويژه در صورتي ¬كه اين خودروهادرساعاتاوجبارواردمدار¬¬ شوند شبكهبامشكلاتينظيراضافه¬بار،افت ولتاژ،تلفاتو... مواجه ¬خواهدشد.
واگذاري برنامه¬ريزي پاركينگ¬هاي هوشمند از سوي شبكه به جمع كنندگان محلي و اعمال نظارت بر آن راه حلي است كه اميد مي¬رود بتواند مديريت خودروهاي الكتريكي را تا حد زيادي تسهيل كند. در اين راستا بررسي طرح¬ها و ساختارهايي كه بتواند جمع كنندگان را تشويق به شركت در مديريت پاركينگ¬هاي هوشمند نمايد، يك اولويت مهم به شمار مي¬آيد.
در اين تحقيق برنامه¬ريزي بهينه¬ي مجموعه¬¬اي شامل يك پاركينگ هوشمند با الگوي رفت و آمد خانگي و يك ساختمان با الگوي بار مسكوني بررسي شده است. تابع هدف مسئله بيشينه¬ كردن درآمد كل جمع كنندهي مجموعه با در نظر گرفتن محدوديت¬هاي مسئله است. هدف اصلي مطالعه، ارائه¬ي مدلي جديد براي بررسي تأثير در نظر گرفتن هم¬زمان حالت¬هاي مختلف انتقال انرژي بين بخش¬هاي مختلف توليد و مصرف در دسترس جمع كنندهي مجموعه بر تابع هدف است. تأثير به¬كارگيري منابع انرژي بادي و خورشيدي بر برنامه¬ريزي 24 ساعتي خودروهاي الكتريكي در دو حالت قطعي و با در نظر گرفتن عدم قطعيت اين منابع مورد بررسي قرار گرفته است. نقش پاسخگويي بار را به عنوان يك عامل مهم در كنترل سمت تقاضا در شبكه¬ي هوشمند قدرت، در مدل خود مورد بررسي قرار ميدهيم.
در سطح اول يك مدل پاسخگويي بار براي ساختمان مسكوني مبتني بر توجه هم¬زمان به رفاه مشتريان و هزينه¬ي انرژي آن¬ها ارائه شده است. در سطح دوم و با استفاده از بار بهينه¬ي ساختمان و مدل¬سازي خودروهاي الكتريكي، منابع باد و خورشيد و ذخيره ساز انرژي مسئله به طور كامل فرمول¬¬بندي شده و براي يك مطالعه¬ي نمونه مورد ارزيابي و نتايج تحليل ¬شده¬اند. مقايسه¬ي نتايج با مدل¬هاي ارائه شده در مراجع حاكي از بهبود مديريت پاركينگ، افزايش درآمد جمع كننده و استفاده¬ي بهتر از خودروهاي الكتريكي و كليه¬ي منابع انرژي دارد.
واژههاي كليدي: خودروي الكتريكي، برنامه¬ريزي بهينه، پاسخگويي بار، منابع انرژي پراكنده
-
لينک به اين مدرک :