-
شماره ركورد
13049
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13049
-
پديد آورنده
سجاد خليلي نوگوراني
-
عنوان
كاهش تعداد پايلوت در تخمين كانالهاي تنك با حسگري فشرده در رله دو طرفه
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
برق - مخابرات - سيستم
-
سال تحصيل
خردادماه 1393
-
تاريخ دفاع
خردادماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر محمد حسين كهايي
-
چكيده
چكيده
با استفاده از حسگري فشرده مي¬توان سيگنال¬هاي تنك و يا قابل فشرده¬سازي را از تعداد نمونه¬هاي كمتر از حد نايكوئيست بازيابي كرد. تنك بودن پاسخ ضربه¬ي كانال مخابرات سيار، قابليت استفاده از حسگري فشرده را در تخمين كانال تنك ايجاد مي¬كند. مزيت تخمين كانال با حسگري فشرده نسبت به روش¬هاي خطي، افزايش دقت تخمينو نيز كاهش تعداد پايلوت¬هاي ارسالي است. قابليت حسگري فشرده در تخمين كانال تنك، به ايجاد ماتريس اندازه¬گيري و طراحي پايلوت در فرستنده و الگوريتم¬هاي بازيابي سيگنال تنك و تخمين¬گر كانال در گيرنده بستگي دارد.
در اين پايان¬نامه، استفاده از حسگري فشرده در تخمين كانال¬هاي تنك در شبكه¬هاي رله¬ي دو طرفه مد نظر قرار گرفته است. در اين پايان نامه ابتدا مدل كانال تنك با مولفه¬هاي توزيع شده براي تخمين كانال تنك در شبكه رله¬ي دو طرفه پيشنهاد خواهد شد. پس از آن با استفاده از حسگري فشرده بر پايه¬ي مدل، الگوريتم mCoSaMP براي تخمين كانال تنك با مدل داده شده پيشنهاد مي¬شود. در نهايت نيز، سعي شده تا با نگاهي به ماتريس اندازه-گيري در تخمين كانال تنك شبكه رله¬ي دو طرفه، نحوه¬ي پايلوت¬گذاري پايانه¬ها پيشنهاد شود. بر خلاف كارهاي قبل كه نحوه¬يتخصيص مقدار پايلوت¬هاتصادفي مي¬باشد، طرحپايلوت پيشنهادي يقيني مي¬باشد.
نتايج شبيه¬سازي¬ها نيز نشان مي¬دهد كه مدل استفاده شده همراه با تخمين¬گر متناظر، باعث كاهش تعداد پايلوت ارساليبين 5 تا 10 درصد و افزايش دقت تخمين كانالدر معيار متوسط مجذور خطا بين dB2 تا dB8 نسبت به الگوريتم CoSaMPمي¬شود. همچنين روش¬هاي پيشنهادي در تخمين كانال¬هاي نامتقارن توانايي بيشتري دارند.نحوه¬ي تخصيص پايلوت¬ها يه صورت يقيني نيز مي¬تواند عملكردي در حد الگوريتم پيشنهاد شده داشته باشد.
واژههاي كليدي:تخمين كانال تنك، شبكه¬ي رله¬ي دو طرفه، حسگري فشرده بر پايه¬ي مدل، تخصيص پايلوت، كانال¬هاي نامتقارن.
-
لينک به اين مدرک :