-
شماره ركورد
13069
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13069
-
پديد آورنده
محمد تاجيك
-
عنوان
تخمين عدم قطعيت در پارامترهاي يك اتصال به روش تصادفي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مكانيك - ديناميك،ارتعاشات و كنترل
-
سال تحصيل
اسفند 1392
-
تاريخ دفاع
اسفند 1392
-
استاد راهنما
دكتر احمديان
-
چكيده
چكيده
موضوع مورد بررسي در اين پژوهش، به¬روز¬ رساني پارامترهاي مدل توسط فرايندهاي تصادفي به منظور تخمين عدم قطعيت در پارامترها مي¬باشد. منظور از به¬روز¬رساني مدل، شناسايي مقدار مناسب براي پارامترهاي يك مدل به¬منظور مطابقت خروجي حاصل از مدل با نتايج به¬دست آمده از آزمون بر روي سازه مي¬باشد. به¬طور كلي به¬روزرساني مدل به دو صورت معمولي(به¬روزرساني قطعي مدل) و يا توسط فرايندهاي تصادفي(به¬روز ¬رساني تصادفي مدل) انجام مي¬پذيرد.
در به¬روزرساني معمولي (يا به¬روزرساني قطعي مدل) همواره تمامي داده¬ها اعم از نتايج حاصل از آزمون، مقادير پارامترهاي مدل و خروجي حاصل از مدل به¬صورت يك مقدار مشخص بدون داشتن عدم قطعيت در نظر گرفته مي¬شوند.
در به¬روز¬رساني تصادفي مدل، بسته به شرايط حاكم بر ديناميك سازه، تمامي پارامترها و يا تعدادي از پارامترهاي مدل به¬صورت مقادير داراي عدم قطعيت در نظر گرفته مي¬شود،بنابراين خروجي حاصل از مدل نيز داراي عدم قطعيت مي¬باشد.
نتايج آزمون مودال نيز همواره با عدم¬قطعيت همراه است كه دلايل متفاوتي مي¬تواند داشته باشد، بطور مثال سازه¬هايي كه از مواد مشابه و با روش مشابه توليد مي¬شوند تفاوت¬هاي ذاتي دارند كه غيرقابل اجتناب است. همچنين از تلرانس¬هاي توليد به¬عنوان يك عدم قطعيت ديگر مي¬توان نام برد.
بنابراين با استفاده از به¬روز¬رساني تصادفي مدل مي¬توان پيش¬بيني بهتر و دقيق¬تري در مورد رفتار سازه ارائه داد.
در اين پژوهش ابتدا روش¬هاي مختلف به¬روزرساني تصادفي مدل بيان شده است، سپس روشي مناسب انتخاب شده و به منظور گرفتن نتيجه دقيق¬تر در آن تغييراتي ايجاد شده است و در آخر از روش مورد نظر براي به¬روزرساني تصادفي پارامترهاي مدل غيرخطي يك تكيه¬گاه تماس اصطكاكي استفاده شده و نتايج به¬دست آمده با داده¬هاي حاصل از آزمون بر روي يك نمونه آزمايشگاهي مقايسه شده است.
واژههاي كليدي: به¬روز¬رساني تصادفي مدل، آزمون مودال، عدم¬قطعيت، تكيه¬گاه تماس اصطكاكي.
-
لينک به اين مدرک :