-
شماره ركورد
13198
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13198
-
پديد آورنده
سيد سعيد فاطمي
-
عنوان
استفاده از نخاله هاي ساختمان هاي تخريب شده به عنوان سنگ دانه در مخلوط آسفالتي گرم
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
عمران - راه و ترابري
-
سال تحصيل
تير ماه 1393
-
تاريخ دفاع
تير ماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر حسن زياري
-
چكيده
چكيده
امروزه در تمام كشورها سالانه ميليون ها تن آسفالت به منظور گسترش را هاي ارتباطي و يا آسفالت مجدد راه ها و روكش نمودن آن ها توليد و اجرا مي گردد. كشور ما نيز از اين قاعده مستثني نبوده و هر ساله هزينه بسياري در كشور صرف اين موضوع ميشود. اما متاسفانه طبق اظهار نظر كارشناسان و مديران بخش روسازي، عمر آسفالت توليد شده در حدود دو يا سه سال تخمين زده مي شود و دوباره نياز به اجراي روكش بر روي لايه هاي قبلي مي باشد.
از طرف ديگر به منظور اجراي آسفالت همواره از سنگدانه هاي بكر در ايران استفاده ميشود در صورتي كه با جايگزين كردن بخشي از سنگدانه هاي بكر با مواد بازيافتي نه تنها هزينه ي توليد آسفالت كاهش مي بابد بلكه اين مواد مي توانند گاهي موجب بهبود خواص عملكردي آسفالت توليدي شوند.
در اين پايان نامه سعي شده است تا اثر جايگزيني درصدهاي مختلف نخاله هاي ساختماني به جاي سنگ دانه هاي بكر در مخلوط هاي آسفالتي مورد ارزيابي قرار گيرد. درصد هاي 10، 20، 30 و 40 به عنوان درصد انتخابي در نظر گرفته شده است. به منظور بررسي مقاومت نمونه ها از تست مقاومت مارشال و براي بررسي حساسيت رطوبتي نمونه ها تست مقاومت كششي غير مستقيم و سپس تست هاي خزش، مدول برجهندگي و شيار چرخ به منظور بررسي ميزان سختي نمونه ها و مقاومت در برابر شيار شدگي انجام پذيرفته است. در جهت بررسي ميزان مقاومت لغزندگي نمونه هاي مختلف در پايان بر روي آن ها تست آونگ انگليسي انجام شده است.
نتايج نشان مي دهند كه نه تنها جايگزيني نخاله هاي ساختماني تاثير منفي بر روي نمونه ها نمي گذارند بلكه با اضافه شدن آن ها تا درصد مشخصي، موجب بهبود خواص مخلوط هاي آسفالتي مي شوند.
واژههاي كليدي: آسفالت، نخاله هاي ساختماني، مقاومت مارشال، حساسيت رطوبتي، خزش، مقاومت لغزندگي
-
لينک به اين مدرک :