-
شماره ركورد
13421
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13421
-
پديد آورنده
مهدي محمديان شالمائي
-
عنوان
طراحي مستقيم برمبناي جابه جايي براي پل هاي جداسازي شده با جداگرهاي لغزشي چند قوسي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
عمران - مهندسي زلزله
-
سال تحصيل
مهر ماه 1393
-
تاريخ دفاع
مهر ماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر غلامرضا قدرتي اميري - دكتر مرتضي رئيسي دهكردي
-
چكيده
چكيده
هدف اصلي اين پژوهش، گسترش روش طراحي مستقيم برمبناي جابه¬جايي براي سازه¬هاي جداسازي شده با جداگرهاي چندقوسي است. براي رسيدن به اين هدف سه مدل جداسازي شده درنظر گرفته شده است. مدل اول، سازه يك طبقه ساده و دو مدل ديگر، پل بتني با عرشه پيوسته مي¬باشند. در مدل شماره يك، علاوه بر جداگرهاي آونگي¬اصطكاكي سه¬قوسي، از جداگرهاي ¬سربي¬لاستيكي و آونگي¬اصطكاكي ساده نيز استفاده شده و در دو مدل ديگر تنها از جداگرهاي آونگي¬اصطكاكي سه¬قوسي استفاده شده است.
به منظور ارزيابي و مقايسه¬ي نتايج روش مستقيم برمبناي جابه¬جايي، از روش تحليل تاريخچه¬زماني استفاده شده است. شتاب¬نگاشت¬هاي مورد استفاده در تحليل تاريخچه¬زماني از نوع نزديك گسل مي¬باشند. در مجموع از 20 جفت شتاب¬نگاشت استفاده شده كه 10 جفت براي شرايط خاك سخت تا سنگ نرم (SR) و 10 جفت براي شرايط خاك نرم تا خاك سخت (SS) درنظر گرفته شده است.
براي مدل شماره يك و حالتي كه از جداگرهاي سربي¬لاستيكي و آونگي¬اصطكاكي ساده استفاده شده، نتايج حاصل از روش مستقيم برمبناي جابه¬جايي با نتايج پژوهش¬هاي گذشته مقايسه شده و براي ساير حالات، از روش تاريخچه¬زماني جهت ارزيابي روش مستقيم برمبناي جابه¬جايي استفاده شده است. همچنين براي مدل شماره يك، نتايج روش طراحي مستقيم برمبناي جابه¬جايي با نتايج روش طيف ظرفيت نيز مقايسه شده است.
نتايج حاصل از دو روش مستقيم برمبناي جابه¬جايي و تاريخچه¬زماني با يكديگر مقايسه و تفسير شده¬اند. به طور كلي نتايج براي تمامي حالات نشان مي¬دهد كه روش مستقيم برمبناي جابه¬جايي، براي سازه¬هاي جداسازي شده (از جمله پل¬ها) با جداگرهاي چندقوسي، نتايج قابل¬قبولي به دست مي¬دهد.
واژههاي كليدي:
طراحي مستقيم برمبناي جابه¬جايي، جداگر آونگي¬اصطكاكي سه¬قوسي، تحليل تاريخچه¬زماني غيرخطي، پل، جداسازي لرزه¬اي، جداگر لغزشي
-
لينک به اين مدرک :