-
شماره ركورد
13680
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13680
-
پديد آورنده
نوشين مقدم فر
-
عنوان
توسعه متدولوژي ارزيابي سرمايه گذاري مشترك در شركت هاي خدماتي با استفاده از مفهوم ناب (مطالعه موردي: شركت خدماتي-تفريحي عصرجديد)
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
صنايع - مديريت اجرايي
-
سال تحصيل
خردادماه 1393
-
تاريخ دفاع
خردادماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر سيد محمد سيد حسيني
-
استاد مشاور
دكتر احمد ماكويي
-
چكيده
چكيده
يكي از مؤثرترين راه هاي رشد و توسعه اقتصادي در كشورهاي در حال توسعه و انتقال دانش و تكنولوژي روز، تاسيس شركت هاي سرمايه گذاري مشترك، با مشاركت شركت هاي خارجي و يا داخلي توانمند مي باشد.شركت ها به اين نتيجه رسيده اند كه سرمايه گذاري مشترك سهامي ( زماني كه شركا منابع لازم براي تشكيل يك شركت جديد را تامين مي كنند) و ائتلاف توافقي (زماني كه شركا بدون تشكيل شركت جديد همكاري مي كنند) هر دو روش هايي ايده آل براي مديريت ريسك در بازارهاي نامطمئن، شراكت در تامين هزينه سرمايه گذاري هاي وسيع و تزريق روحيه كارآفريني به كسب و كارهايي با رشد كند هستند.
در اين پايان نامه به دنبال توسعه متدولوژي سرمايه گذاري مشترك در شركت هاي خدماتي با استفاده از مفهوم ناب هستيم. به منظور شناخت هر چه بيشتر پيرامون متدولوژي ارائه شده جهت ناب كردن سرمايه گذاري مشترك، تحقيقات گذشته مورد بررسي قرار گرفته است. با توجه به آن كه هدف از اين تحقيق توسعه متدولوژي است، در بخش بعدي بر اساس دانش اكتسابي حاصل از تحقيقات پيشين و نقاط ضعف و قوت متدولوژي هاي قبلي سعي شده است متدولوژي جديدي بر اساس نيازها و شرايط موجود در سرمايه گذاري هاي مشترك تدوين گردد. متدولوژي طراحي شده مي بايست در يك پروژه واقعي مورد آزمون واقع شود، لذا با انتخاب شركت خدماتي - تفريحي عصر جديد (ساخت و تجهيز و خدمات دهي مجموعه هاي تفريحي) به عنوان مطالعه موردي متدولوژي سعي شده است تا تمامي مراحل متدولوژي در آن پياده سازي شود.
با توجه به آن كه امروزه اكثر سرمايه گذاري هاي مشترك يا شكل نمي گيرند و يا با شكست مواجه مي شوند، سعي بر آن داريم تا با ارائه متدولوژي مناسب گامي در جهت بهبود سرمايه گذاري مشترك برداريم و اين شركت ها را به سوي شركت هاي ناب پيش بريم.
متدولوژي پيشنهادي شامل 5 بخش است، بخش اول ( شناسايي فرآيند سرمايه گذاري مشترك در شركت هاي خدماتي)، بخش دوم ( شناسايي موداها در هر مرحله از سرمايه گذاري مشترك) ، بخش سوم ( ارائه راهكارهايي جهت به حداقل رساندن موداها)، بخش چهارم( ارزيابي نتايج) و بخش پنجم ( تحليل وضعيت ناب بودن) مي باشد. گام هاي متدولوژي جهت مستند سازي و اعتبارسنجي به صورت مصاحبه و چك ليست هايي در اختيار كارشناسان خبره، صاحب نظران قرار گرفت و نظرات آنان جمع بندي و به صورت كمي درآمد، نتايج بدست آمده بيانگر اين موضوع است كه راهكارهاي ارائه شده نقش بسزايي در به حداقل رساندن موداها داشته و متدولوژي پيشنهادي در پيشبرد سرمايه گذاري مشترك به سمت ناب بودن موثر واقع شده است.
واژه كليدي: سرمايه گذاري مشترك، ناب، مودا (ضايعات – اتلاف)
-
لينک به اين مدرک :