-
شماره ركورد
13930
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13930
-
پديد آورنده
سهيل رمضانزاده لمسو
-
عنوان
ارائه مدل بازارچه الكترونيكي براي تجارت محصولات كشاورزي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مهندسي فناوري اطلاعات - تجارت الكترونيكي
-
سال تحصيل
آبان ماه 1393
-
تاريخ دفاع
آبان ماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر ابراهيم تيموري
-
استاد مشاور
دكتر محمد فتحيان - دكتر مهدي كاظم نژاد
-
دانشكده
صنايع
-
چكيده
چكيده
ظهور اينترنت باعث پيدايش شكلهاي جديدي از كسبوكار شد. در قلب اين كسبوكارهاي جديد فناوري اطلاعات قرار دارد. بازارچههاي الكترونيكييكي از نمونههاي جديد كسبوكار هستند كه براي ايفاي نقش از فناوري اطلاعات استفاده ميكنند. از بازارچههاي الكترونيكي در صنايع مختلف و با اهداف استفاده ميشود. در زنجيرههايتأمين سنتي كشاورزي كه نقصهاي زياد و بهرهوري كمي وجود دارد، تجارت الكترونيكي زمينه بسيار خوبي براي پيشرفت ايجادميكند. تجارت الكترونيكي محصولات كشاورزي نوعي از كسبوكار است كه علاوه بر ايجاد نظام اطلاعاتي بازار كشاورزي، محيطي برايخريدوفروش محصولات كشاورزيبهصورت الكترونيكي فراهم ميكند. هدف اين تحقيق، ارائه يك مدل براي بازارچه الكترونيكي محصولات كشاورزي در ايرانميباشد.
در اين پايان¬نامه ابتدا با بررسي تحقيقات و ادبيات موضوع يك دستهبندي براي اين حوزه تحقيق ارائه و شكافهاي مربوط شناسايي ميشود. با توجه به هدف تحقيقمدلهاي مفهومي بازارچه الكترونيكي و علاوه بر آن نمونههايي از بازارچههاي واقعي بزرگ دنيا در حوزه كشاورزي مورد بررسي قرار ميگيرند. در اين تحقيقپساز انجام مطالعات كتابخانهاي و مصاحبههاي اكتشافي و بهرهگيري از مطالعه موردييك دسته محصولات بازار كشاورزي در ايران اطلاعات لازم جمعآوري شد. روشي كه در اين پاياننامه براي طراحي مدل مفهومي بازارچه الكترونيكي مورد استفاده قرار گرفته است تركيبي از روش تحليل محتوا و طراحي بديههگرا ميباشد كه ابتدا توسط روش اول چارچوب اوليه و عوامل اصلي استخراج و سپس توسط روش دوم مدل مفهومي طراحي ميشود. در اين مدل مفهومي تلاش شده تا همه نيازمنديهاييك بازارچه الكترونيكيB2B محصولات كشاورزيدر قالب 12 عنوان اصلي لحاظ شود و عوامل كليدي در طراحي آن را شناسايي گردد.
با توجه به وجود مورد مطالعاتي در اين پاياننامه، مدل ارائه شده با مدل مربوط به مورد مطالعاتي مورد مقايسه قرار گرفت. در نهايت براي بررسي روايي و پايايي تحقيق از راههاي مختلف تكرار انجام روش تحقيق، انجام روش توسط محقق ديگر، كمك گرفتن از نرمافزارها،استفادهازنظرافرادخبره،مقايسه با مدل موجود در مورد مطالعاتي تحقيق و ابزار پرسشنامه استفاده گرديد. در انتهاي پاياننامه به جمعبندي مطالب، ذكر نوآوريهاي تحقيق و ارائه پيشنهادات پرداخته ميشود.
واژههاي كليدي:طراحي مدل مفهومي بازارچه الكترونيكي، تجارت الكترونيكي محصولات كشاورزي
-
لينک به اين مدرک :