-
شماره ركورد
13969
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
13969
-
پديد آورنده
راحله صالحي
-
عنوان
تقريب مساله رايله استوكس با مشتقات كسري مبني بر تابع سينك و توابع پايه اي شعاعي و روند تفاضلات متناهي فشرده
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
آناليز عددي
-
سال تحصيل
آبان ماه 1393
-
تاريخ دفاع
آبان ماه 1393
-
استاد راهنما
دكتر جليل رشيدي نيا
-
دانشكده
رياضي
-
چكيده
چكيده
ما در اين پايان نامه تفاضلات متناهي از مرتبه ي بالا و روش هاي مبتني بر توابع پايه اي شعاعي (RBFs) و تابع سينك را براي حل عددي مسئله رايله - استوكس دو بعدي با يكديگر مقايسه مي كنيم، كه در آن مشتق كسري از نوع ريمان-ليوويل استفاده شده است.
در روش تفاضلات مرتبه ي بالا، براي بدست آوردن روش گسسته ضمني از گسسته سازي گرانوالد-لتنيكف براي مشتق ريمان-ليوويل استفاده شده است. همچنين در روش بدون شبكه RBF براي گسسته سازي مشتق كسري زمان در معادله ذكر شده ابتدا از طرفين معادله انتگرال مي گيريم سپس از تقريب كانزا استفاده مي كنيم.
پايداري و همگرايي را براي روش تفاضلات از مرتبه بالا و روش گسسته سازي زمان در روش RBFبا استفاده از آناليز فوريه اثبات كرده ايم و نتايج عددي روش تفاضلات متناهي را با روش هاي ديگر مقايسه كرده ايم.
در ادامه روش هايي مبتني بر توابع پايه اي شعاعي و تابع سينك براي حل مساله رايله - استوكس معرفي مي كنيم. ابتدا هر سه بعد (دو بعد مكان و يكبعد زمان) مساله رايله - استوكس را با استفاده از توابع پايه اي شعاعي تقريب ميزنيم كه به يكمساله يكبعدي تبديل مي شود و قسمت انتگرالي موجود در مشتق كسري ريمان-ليوويل را با استفاده از انتگرال گيري عددي سينك تقريب ميزنيم. در ادامه روش ديگري معرفي مي كنيم كه در آن بعدهاي مكان مساله رايله - استوكس را با استفاده از توابع پايه اي شعاعي و بعد زمان را كه شامل مشتق كسري مي باشد با استفاده از انتقال هاي تابع سينكتقريب مي زنيم و از انتگرال گيري عددي سينك براي قسمت انتگرالي مشتق كسري استفاده مي كنيم. نتايج عددي بدست آمده با روش هاي كه در اين
پايان نامه معرفي شده اند مقايسه شده است.
كلمات كليدي:
مسئله رايله-استوكس، تفاضلات متناهي مرتبه بالا، آناليز فوريه، پايداري غير مشروط و همگرايي، روش بدون شبكه RBF ، روش كانزا، روش هم محلي، تقريب سينك، انتگرال گيري عددي سينك
-
لينک به اين مدرک :