-
شماره ركورد
15286
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
15286
-
پديد آورنده
فاطمه افسريان
-
عنوان
پرديس معماري پايدار با رويكرد استفاده از مصالح بازيافتي و پايدار
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
معماري گرايش پايداري
-
سال تحصيل
دي 1394
-
تاريخ دفاع
دي 1394
-
استاد راهنما
دكتر محمد علي خانمحمدي -دكتر ميترا غفوريان
-
استاد مشاور
دكتر فريال رضايي مود
-
چكيده
چكيده
تحقيق و پژوهش از عوامل موثر در توسعه و رشد اقتصادي هر كشوري مي باشد و محققان بر اين باورند تا زماني كه بستر مناسب براي اين مهم در جامعه اي فراهم نباشد، آن جامعه نمي تواند پيشرفت كند. به عبارتي يكي از مهم ترين شاخص هاي توسعه يافتگي، وجود واحدهاي تحقيقاتي مي باشند. اما آنچه در عصر حاضر شاهد آن هستيم اين است كه كشورهاي جهان سوم با مشكل كمبود فضاهاي تحقيقاتي و به تبع آن تحقيقات مواجه هستند. كشور ما نيز در اين حوزه با مشكلات جدي روبروست و فعاليت در حوزه ي معماري و ساخت و ساز نيز از اين نقيصه مبرا نيست.
از طرفي با افزايش جمعيت و افزايش بهره وري انسان از زمين و منابع آن، نگراني اتمام منابع گريبانگير صنعت و معاملات اقتصادي شده است كه در اين پروسه توليد بيش از اندازه زباله امري بديهي مي باشد. در اين راستا جهت حفظ منابع انرژي تجديد ناپذير كه از مهم ترين چالش ها در دنياي امروز است پژوهش حاضر استفاده از فرآيند بازيافت را پيشنهاد مي دهد. از جمله مزاياي بازيافت كاهش دفن زباله و زائدات در زمين، كمتر شدن استخراج مواد خام از زمين و حفظ منابع براي نسل هاي آينده، كاهش آلودگي هاي محيط زيست، كاهش هزينه هاي جمع آوري و حمل زائدات مي باشد. در اين مجال سعي شده است تا با بررسي ميزان قابليت استفاده از محتويات بازيافتي در توليد مصالحي با مقاومت بالا در داخل كشور جميع محاسن ذكر شده را كسب نمود. به همين منظور خلق مركز تحقيقاتي كه خود سنبلي از آسايش و صرفه جويي در مصرف انرژي ست و هم در اين زمينه به صورت تخصصي به فعاليت مي پردازد، لازم و ضروريست.
روند انجام تحقيق از شناخت موضوع، بررسي وضعيت مصرف انرژي، ضرورت بازيافت و مديريت پسماند در كشور آغاز گشته و سپس با بررسي و شناخت مصالح بازيافتي، شبيه سازي در نرم افزار ديزاين بيلدر انجام گرديد. نتايج حاصل از محاسبات مؤيد وجود قابليت زياد استفاده از مصالح بازيافتي، در توليد پانل هاي ديواري و برنامه ريزي و مديريت در مورد بازيافت را نمايان مي سازد. همچنين نشان داده شده است اين مصالح موجب كاهش آلودگي هاي زيست محيطي، كاهش استفاده از منابع طبيعي و اوليه در دسترس، كاهش نيازمندي به مكانهاي دفن زباله و كاهش مصرف انرژي خواهد گرديد.
واژههاي كليدي: تحقيق، مراكز تحقيقات، منابع تجديد پذير، بازيافت ، صرفه جويي در انرژي
-
لينک به اين مدرک :