-
شماره ركورد
15349
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
15349
-
پديد آورنده
مهدي شاهين
-
عنوان
مكانيابي هاب سلسله مراتبي در فضاي غيرقطعيبا توجه به قابليت اطمينان
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
صنايع
-
سال تحصيل
شهريور ماه 1394
-
تاريخ دفاع
شهريور ماه 1394
-
استاد راهنما
دكتر محمد سعيد جبل عاملي
-
استاد مشاور
دكتر آرمين جبارزاده
-
دانشكده
صنايع
-
چكيده
چكيده
با گذشت زمان و پيشرفته تر شدن شبكه هاي هاب و نيز بالا رفتن حساسيت شبكه ها، علاوه بر مباحث هزينه اي، مباحث جديدي مانند قابليت اطمينان شبكه مطرح شده است. به طوري كه در برخي موارد، قابليت اطمينان شبكه در مقايسه با عوامل هزينه اي در اولويت بالاتري براي مديران قرار داشته و حتي سازمان ها حاضرند تا هزينه هاي كلاني صرف كنند تا شبكه ها از سطح اطمينان رضايت بخشي برخوردار باشند.
هدف اين پايان نامه، مدلسازي و حل مسأله مكانيابي هاب سلسله مراتبي تكتخصيصهسه هدفه چند كالايي با در نظرگرفتن عدم قطعيت هاي موجود و قابليت اطميناناست.در اين پايان نامه، در طراحي شبكه حملونقلومكانيابي هاب، علاوه بر اهداف هزينهاي، اهداف ديگري مانند مسائل زيست محيطي، رضايت مشتري و بيشينهسازي قابليت اطمينانشبكه، مدنظر قرار گرفته شده است.
شبكه هاب سلسله مراتبي طراحي شده، سه سطحي است كه سطح بالا از شبكه كامل هاب هاي مركزي تشكيل شده است و سطح دوم و سوم به ترتيب، شبكه هاي ستاره اي مربوط به ارتباط هاب هاي غير مركزي با هابهاي مركزي و اتصال مراكز تقاضا به هاب ها (مركزي و غير مركزي) هستند. در مدل پيشنهادي، با توجه به توابع هدف كمينهكردن كل هزينه حمل و نقل در شبكه، بيشينهسازي قابليت اطمينان شبكهو كمينه كردن هزينه آلودگي هوا، تصميم بهينه در مورد مكان هاب ها، نحوه تخصيص گره هاي غيرهاب به هاب ها ونوع وسايل نقليه لازم در هر مسير گرفته شده است. همچنين ملاحظات كيفيت خدمت دهي، رضايت مشتري و محدوديت هاي حداقل قابليت اطمينان مسيربراي انواع كالاها در نظر گرفته شده است.
براي ارزيابي مدل ارائه شده از مجموعه داده جمعآوري شده درشبكه حمل و نقل كشور ايران استفاده شده است. رفتار مدل با تغييرات پارامترها، آناليز و تحليل حساسيت شده است و نتايج مديريتي حاصل گرديده است. مسئله سه هدفه با رويكردمحدوديت اپسيلون مورد تجزيه و تحليل قرار گرفته است. با توجه به پيچيدگي محاسباتي مدل ارائه شده براي حل مدل از يك الگوريتم فرا ابتكاري شبيه سازي تبريد براي پيدا كردن جواب نزديك به بهينه استفاده شده است. عملكرد روش فراابتكاري ارائه شده با جواب بهينه مدل برنامهريزي رياضي آن مقايسه شده است.
واژههاي كليدي:مكانيابي،هاب سلسله مراتبي، قابليت اطمينان، عدم قطعيت.
-
لينک به اين مدرک :