-
شماره ركورد
15518
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
15518
-
پديد آورنده
رضا بياني
-
عنوان
تعيين ظرفيت بهينه توليدكنندههاي پراكنده و سيستمهاي ذخيره انرژي در ريزشبكه بادرنظرگرفتن مسائل زيستمحيطي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
قدرت
-
سال تحصيل
فروردين 1395
-
تاريخ دفاع
فروردين 1395
-
استاد راهنما
احد كاظمي- حيدرعلي شايانفر
-
دانشكده
برق
-
چكيده
با پيشرفتهاي صورت گرفته در حوزهي توليدات پراكندهو منابع انرژي تجديدپذير،فاصلهي توليدكننده و مصرفكننده در حال كاهش است. ريزتوليدكنندههاي كوچك چند مگاواتي روزبهروزسهم بيشتري از بار شبكه را تأمين ميكنند. ميتوان با تعدادي ريزتوليدكننده، مصرفكننده، واحد كنترلي وذخيرهساز، يك ريزشبكه را پيادهسازي كرد.
در پاياننامهي پيش رو، ما به دنبال تعيين ظرفيت بهينه توليدكنندههاي پراكنده و سيستمهاي ذخيره انرژي در ريزشبكه بادرنظرگرفتنمسائلزيستمحيطي هستيم. موضوعي كه تا كنون پژوهشي روي آن صورت نگرفته است. نكتهي مهم ديگري كه كمتر تحقيقي روي آن صورت گرفته و ما در پي آن هستيم، تعيين ظرفيت همزمانتوليدات پراكندهو سيستم ذخيره انرژي است. الگوريتم طراحي بر روي يك ريزشبكه فشار متوسط كه قسمتي از يك شبكه توزيع شامل توليدات پراكندهو ذخيرهسازهاي انرژي است و همچنين قابليت كار در هر دو حالت كاري متصل به شبكه و جدا از شبكه را دارد، پيادهسازي شده است.
مسئلهي تعيين ظرفيت بهينهي توليدكنندهها و ذخيرهسازها در يك ريزشبكه ميتواند تأثيرات به سزايي ازجمله بهبود قابليت اطمينان و كيفيت توان، كاهش هزينههاي سيستمي، كنترل بارهاي نامتعادل پرانرژي، كمينهسازي تلفات توان، بهبود پروفيل ولتاژ، تأمين بار پيك و اصلاح ضريب توان روي شبكه داشته باشد.طراحي ظرفيت همزمان براي واحدهاي DG و ذخيرهسازها در اين پاياننامه، با يك مسئلهي بهينهسازي غيرخطي (NLP)مدلسازي شده است كه با استفاده از نرمافزارGAMS و با روش برنامهريزي مجذوري متوالي (SQP) حل شده است.
واژههاي كليدي:ريزشبكه، توليدكنندههاي پراكنده، ذخيرهساز، آلايندگي كربن،ظرفيت بهينه
-
لينک به اين مدرک :