-
شماره ركورد
15939
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
15939
-
پديد آورنده
رضا مهري
-
عنوان
بررسي تأثير فناوري هاي نوين اطلاعاتي و ارتباطي بر سبك زندگي (مطالعه موردي: شبكه هاي اجتماعي)
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مديريت تكنولوژي - استراتژي هاي توسعه صنعتي
-
سال تحصيل
اسفند ماه 1394
-
تاريخ دفاع
اسفند ماه 1394
-
استاد راهنما
دكتر علي رضا معيني
-
استاد مشاور
دكتر مير سامان پيشوايي
-
دانشكده
صنايع
-
چكيده
چكيده
گستردگي و پيچيدگي جامعه انساني در عصر كنوني، وجود رسانه هاي جمعي را در صحنه مناسبات اجتماعي انسان ها امري اجتناب ناپذير نموده است. از طرف ديگر فناوري هاي اطلاعاتي و ارتباطي به عناصري بي بديل و تسهيل كننده در زندگي بشر تبديل شده اند. از تاثيرات فناوري¬هاي عصر جديد، تاثير آنها بر الگو ها و روش هاي زندگي انسان ها است، در واقع خود اين فناوري¬ها عامل اثر بر زندگي انسان¬ها شده است. در اين ميان جوانان بيش از ديگران در معرض اين فناوري¬ها قرار گرفته¬اند.
اين پژوهش به منظور بررسي تاثير شبكه¬هاي اجتماعي بر روي سبك زندگي كه جامعه آماري آن دانشجويان دانشگاه علم و صنعت مي باشند، طراحي شده است. موضوع "بررسي تاثيرات فناوري هاي نوين ارتباطي و اطلاعاتي بر سبك زندگي " مورد غفلت محققان قرار گرفته است. لذا اين پژوهش به-منظور انجام واكاوي درمورد اين مبحث انجام گرفته¬است. اين پژوهش با استفاده از مطالعات كتابخانه¬اي و روش¬هاي كمي آماري همچون آزمون همبستگي و رگرسيون خطي اقدام به بررسي اين موضوع مي¬كند.
يافته¬هاي اين پژوهش نشان داده¬است كه شاخص گرايش به شبكه¬هاي اجتماعي بصورت مستقيم بر شاخص¬هاي گرايش به سرگرمي ، گرايش به يادگيري و آموزش، گرايشات مذهبي اعتقادي، گرايش به مشاركت اجتماعي و گرايش به جنس مخالف تاثير مي¬گذارد و بصورت غيرمستقيم بر شاخص گرايشات فرهنگي سياسي و شاخص بهره¬گيري از پوشش تاثير مي¬گذارد. نتايج تحقيق نشان داد كه بايد بر روي عوامل مشاركت اجتماعي، سرگرمي و گرايش به جنس مخالف بايد توجه بيشتري شود چون تاثيرگذارتر از ساير عوامل مي¬باشند.
واژههاي كليدي:سبك زندگي،فناوري هاي نوين اطلاعاتي وارتباطي،شبكه هاي اجتماعي،تكنوپولي
-
لينک به اين مدرک :