-
شماره ركورد
15953
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
15953
-
پديد آورنده
ميثم خياطيان
-
عنوان
بررسي تاثير غلظت فوق روان كننده ها بر روي كارايي و مقاومت فشاري
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مديريت و ساخت
-
سال تحصيل
اسفند ماه 1394
-
تاريخ دفاع
اسفند ماه 1394
-
استاد راهنما
دكتر مصطفي خانزادي
-
استاد مشاور
دكتر محسن تدين
-
دانشكده
عمران
-
چكيده
چكيده
امروزه با توجه به پيشرفت علم ساختمان و نياز به استفاده از بتن هايي با ويژگي هاي منحصر به فرد براي شرايط محيطي متفاوت آب و هوايي و كاركردي كه سازه هاي بتني با آن مواجه هستند، استفاده از افزودني هايي كه بتواند خواص بتن را متناسب با شرايط محيطي مختلف ارتقا بخشد، يا منجربه كاهش مصرف مواد تشكيل دهنده بتن (سيمان وغيره) گردد، ويا به هرنحوي ويژگي مثبتي در خواص بتن ايجاد نمايد الزام و ضروري مي باشد. يكي از مواد افزودني شيميايي پركاربرد روان كننده وكاهنده آب مي باشدكه با حفظ رواني بتن، نسبت آب به سيمان را كه از اصلي ترين عوامل موثر در بهبود خواص مكانيكي بتن مي باشد را كاهش مي دهد. پيشرفت علم شيمي و نياز روزافزون صنعت ساختمان به مواد افزودني شيميايي جديد، منجر به تحول در صنايع توليد كننده مواد افزودني شيميايي بتن گرديده است به نحوي كه در حال حاضر اين صنعت در خصوص روان كننده ها پيشرفت هاي بسياري را داشته است و افزودني هايي با قدرت روان كنندگي بيشتري را به مرور زمان وارد بازار نموده است:
1-فوق روان كننده با پايه ملامين
2- روان كننده با پايه ليگنوسولفونات اصلاح شده
3- فوق روان كننده با پايه نفتالين
4- فوق روان كننده با پايه پلي كربوكسيلات وارد بازار شده است.
از آنجا كه استفاده از هر ماده شيمياي جديد در بتن نيازمند بررسي و آزمايش هاي مختلفي دارد و ممكن است تاثيرات متفاوتي را بر روي خواص بتن ايجاد كند.
با توجه به اينكه افزودني هاي شيميايي در كارخانه هاي ايران با غلظت هاي متفاوت توليد مي شود و اين غلظت مي تواند بر روي پارامترهاي بتن مانند كارايي، مقاومت، دوام و ... اثر گذار باشد، همچنين زمان و روش افزودن فوق روان كننده به بتن در منابع كمتر اشاره شده است. لذا در اين تحقيق سعي بر اين شده است كه تاثير غلظت هاي مختلف با مقدار مواد جامد ثابت، زمان و روش افزودن فوق روان كننده بر روي كارايي و مقاومت فشاري بتن بررسي گردد. نتايج نشان ميدهد كه براي فوق روان كننده مورد استفاده در اين تحقيق با فزايش غلظت اسلامپ كاهش و همچنين با افزايش غلظت مقاومت افزايش مييابد و در غلظت بين 30 تا 35 درصد مقدار مقاومت حداكثر ميشود . زمان مناسب براي افزودن فوق روان كننده 30 دقيقه بعد از افزودن آب به مخلوط بدست آمد و همچنين بهترين روش براي افزودن فوق روان كننده استفاده از روش اسپري كردن است.
واژههاي كليدي: فوق روان كننده،غلظت،روش افزودن،كارايي،مقاومت
-
لينک به اين مدرک :