-
شماره ركورد
18470
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
۱۸۴۷۰
-
پديد آورنده
اميرحسين صمديان
-
عنوان
طراحي شهري جهت كاهش آسيب پذيري در برابر زلزله (محله پامنار )
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
طراحي شهري
-
تاريخ دفاع
ارديبهشت ۱۳۹۶
-
استاد راهنما
دكتر مهران علي الحسابي
-
دانشكده
معماري و شهرسازي
-
چكيده
زلزله هر ساله بسياري از مردم كشور را مورد تهديد قرار مي¬دهد به علت اين كه در ساخت و ساز و اجراي ساختمان¬ها و همچنين شكل¬دهي و فرم شهر¬ها دچار عدم مديريت و نظارت كافي هستيم و در بافت¬هاي كهن نيز بيش از اين دچار يك سردر گمي و عدم هماهنگي لازم مي¬باشيم كه خود باعث افزايش آسيب مي¬شود.
هدف اين پژوهش بهسازي محل پامنار به علت ماهيت تاريخي¬اش و پتانسيل¬هاي ارزشمندش است، چرا كه در گدشته به عنوان يك محله مسكوني، متأثر از معماري و شهرسازي اواخر صفويه درجوار محلاتي نظير بازار وارگ و چال ميدان قرار داشته كه اين موجب مي¬شد تا ضمن برخورداري از موقعيتي ويژه، حاوي عناصر مذهبي و مسكوني با ارزش باشد.
روش تحقيق در اين مطالعه در دو بخش مختلف و در هر بخش به صورت متفاوتي بوده است. در بخش اول، براساس روش توصيفي، نظريات اصلي مطرح در كاهش آسيب¬پذيري بر مبناي آراء انديشمندان و متخصصين تدوين ميشود و در بخش دوم از مطالعه موردي استفاده خواهد شد. در اينجا نيز با استفاده از روش توصيفي- تحليلي محله پامنار به عنوان نمونه موردي از جنبه¬هاي مرتبط با كاهش آسيب¬پذيري مورد شناخت و تحليل قرار گرفته و در نهايت سياست¬ها و طراحي نمونه بر مبناي اين شناخت انجام ميشود.
ماحصل اين پژوهش، ارايه ضوابط ،راهكارها وطراحي شهري قسمت هايي از محله ي پامنار براي بهبود دادن اين محله در برابر اسيب پذيري ان در برابر زلزله مي باشد. به اين ترتيب با بكارگيري دستمايه ي معيارهاي برامده از فصول مطالعات و مباني نظري به طراحي محله پامنار پرداخته و با تجهيز و ساماندهي فضاها و ساختمان ها مقصد نهايي پژوهش را مورد هدف قرار مي دهد.
واژگان كليدي : آسيب پذيري ، محله پامنار ، طراحي شهري
-
تاريخ ورود اطلاعات
1396/11/25
-
تاريخ بهره برداري
2/14/2018 12:00:00 AM
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
امير حسين صمديان
-
لينک به اين مدرک :