-
شماره ركورد
20671
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
۲۰۶۷۱
-
پديد آورنده
سيدابوالفضل ميررضايي
-
عنوان
زمانبندي كاميون ها و تخصيص محصولات زنجيره تامين با در فرابارانداز با در نظر گرفتن عدم قطعيت در سفارش مشتري
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
برنامه ريزي سيستم هاي اقتصادي - اجتماعي
-
سال تحصيل
۱۳۹۵
-
تاريخ دفاع
۱۳۹۸/۰۱/۱۹
-
استاد راهنما
دكتر سعيدي مهرآباد
-
استاد مشاور
دكتر روزبه قوسي
-
دانشكده
صنايع
-
چكيده
فرابارانداز يك استراتژي لجستيكي است كه با حذف ذخيره سازي موجودي و همچنين يكپارچه سازي محموله هاي هم مقصد، هزينه هاي انبارداري و همچنين حمل و نقل را به طور چشمگيري كاهش مي دهد.
زمان بندي كاميون ها از جمله مسائل عملياتي مهم در استقرار يك سيستم فرابارانداز مي باشد. به منظور روان شدن جريان مواد در فرابارانداز و همچنين ارسال به موقع محصولات به مشتريان، داشتن يك زمان بندي مناسب ضروري است. فرابارانداز كالاهاي دريافت شده را بدون ذخيرهسازي و يا با ذخيرهسازي كم بهطور مستقيم به مشتريان حمل ميكند.تخليه و بارگيري بهشدت به استفاده از فناوري اطلاعات وبرنامهريزي پيچيده بستگي دارد كه جريآنهاي فيزيكي محصول و جريان اطلاعات را هماهنگ كند. بااينحال، عدم دسترسي سيستمهاي مؤثر فناوري اطلاعات يكي از بزرگترين موانع مواجهه شركتهايي است كه در حال پيادهسازي تخليه و بارگيري هستند. علاوه بر اين، پژوهشهاي معاصر تنها بهطور جداگانه برنامهريزي كاميون، تلفيق محصول و مسائل مسيريابي را در نظر ميگيرند، كه منجر به راهحلهاي زيرمجموعه ميشود.
در اين تحقيق مسأله بهينه سازي زمانبندي كاميون ها و تخصيص بهينه محصولات مورد بحث قرارگرفته است و مدل رياضي با مفروضاتي متفاوت ارائه شده است همچنين به منظور نزديك تر شدن به شرايط واقعي تقاضاي مشتري به صورت غير قطعي درنظر گرفته شده است.
اين پژوهش ابتدا به بررسي مدلهاي رياضي در تخليه و بارگيري همزمان پرداخته و خلاء مطالعاتي پيدا شد و در ادامه مدل رياضي جهت بررسي ايجادشده است و به كمك نرمافزار گمز حلشده است.براي حل مدل از داده هاي ميداني استفاده شد و در انتها به بررسي نتايج و پيشنهادات آتي پرداخته شد.در فصل اول به بيان هدف و ضرورت گرداخته شد و فصل دوم اين پژوهش به تشريح مسأله مورد بررسي پرداخته و به بيان پيشينه موضوع مي پردازد. در اين فصل پس از بررسي اقدامات صورت گرفته، خلأ هاي تحقيقاتي در مورد مسأله ارائه مي شود. فصل سوم به مدلسازي مسأله پيشنهادي مي پردازد و مدل برنامه ريزي رياضي خطي عدد صحيح مختلط پيشنهاد مي گردد. فصل چهارم به معرفي نرم افزار گمز پيشنهاد شده براي حل مسئله مي پردازد و براي حل مدل ها از داده هاي ميداني شركت ديجي كالا استفاده مي شود و سپس تحليل حساسيت انجام شد. در نهايت در فصل پنجم اين پژوهش در مورد تحقيق انجام شده نتيجه گيري ارائه گرديده و افق هاي پيش رو براي ادامه تحقيقات در زمينه مسأله فرابارانداز پيشنهاد مي گردد.
-
تاريخ ورود اطلاعات
1398/03/29
-
عنوان به انگليسي
Truck scheduling and product allocation in the supply chain with cross-dock perspective taking into account uncertainty in customer orders
-
تاريخ بهره برداري
6/19/2019 12:00:00 AM
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
سيدابوالفضل ميررضايي
-
لينک به اين مدرک :