-
شماره ركورد
23842
-
پديد آورنده
الناز شاهسون
-
عنوان
تهيه پروب حسگر فلورسانسي نقاط كوانتومي كربن اصلاح شده با ال – سيستئين براي اندازهگيري و شناسايي اسيدآمينه كايرال ال – ايزو لوسين
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
شيمي تجزيه
-
سال تحصيل
1397-1399
-
تاريخ دفاع
1399/12/24
-
استاد راهنما
دكتر روح اله زارع
-
دانشكده
شيمي
-
چكيده
در اين پاياننامه، با استفاده از پروب حسگري فلورسانس مبتني بر نقاط كربني اصلاح شده توسط ال - سيستئين، اندازهگيري آمينواسيد ال - ايزولوسين در نمونههاي زيستي ادرار و غذايي آبهويج انجام شد. جهت كارايي هرچه بهتر و مناسبتر اين پروب حسگري، بهينهسازي پارامترها كه شامل pH، زمانبر همكنش محلول، شامل نقاط كربني و آناليت و غلظت نقطه كربني (نقطه كربني به آب) بوده است كه به روش يك متغير در زمان انجام شده است. در اين پروژه اندازهگيري آمينواسيد ال – ايزولوسين در هر دو نمونه بهصورت افزايش استاندارد و در نهايت تعيين غلظت با استفاده از رسم منحني كاليبراسيون انجام شد كه محدوده خطي در نمونه ادرار 58/30- 786/0 ميكرومولار و در نمونه آبهويج 04/30-654/0 ميكرومولار، بهدستآمده است. همچنين محدوده خطي اندازهگيري ال – ايزو لوسين 8/48 – 4/24 ميكرومولاربوده است. حد تشخيص 8/4 ميكرومولار، انحراف استاندارد نسبي 4درصد در يك روز كاري و انحراف استاندارد نسبي 8/5 درصد در سه روز مختلف كاري بهمنظور تعيين تكرارپذيري روش و درصد بازيابي (64/101، 75/96 درصد) در نمونه ادرار (102، 111درصد) در نمونه آبهويج بهمنظور اعتبارسنجي روش مورداستفاده بيان شده است.
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/03/18
-
عنوان به انگليسي
Preparation of L-Cysteine Modified Carbon Quantum Fluorescence Sensor Probe for Measurement and Identification of Chiral L-Isoleucine Amino Acid
-
تاريخ بهره برداري
3/15/2022 12:00:00 AM
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
الناز شاهسون
-
چكيده به لاتين
In this thesis⸴ a study of detect and measure L-isoleucine in biological and food samples of urine and of carrot juice was performed using fluorescence probe based on L-cysteine-modified carbon quantum dot)CQDS).To optimize the performance of this sensor probe, optimization of the parameters including the concentration ratio of CQDS concentration in water, solution ultrasound time and pH was performed using one at the time method. In this project, the range of L-isoleucine in the samples of urine and carrot juice was (0.786 - 30.58μM) and (0.654 - 30.04μM), respectively. The linear range of L-isoleucine measurement was from 24.4 μM to 48/8 μM. Detection limit of 4.8 μM, relative standard deviation of %4 in one working day and % 5.8 in three different working days to for determine repeatability of this method and recovery percentage of (96.75, 101.64) in urine sample and (111, 102) in carrot juice sample to determine the validity of the method is are expressed.
-
كليدواژه هاي فارسي
پروب حسگري , فلورسانس , نقاط كربني , ال - سيستئين , ال - ايزو لوسين
-
كليدواژه هاي لاتين
Sensing probe , Fluorescence , Carbon quantum dots , L-isoleucine
-
لينک به اين مدرک :