-
شماره ركورد
31902
-
پديد آورنده
فروزان زرين قلم
-
عنوان
برنامه ريزي براي ارتقا عدالت دسترسي به خدمات آموزشي با به كارگيري ظرفيت هاي شهر هوشمند نمونه موردي كلان شهر تهران
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
شهرسازي- برنامهريزي شهري
-
سال تحصيل
1399
-
تاريخ دفاع
1402/6/29
-
استاد راهنما
رضا خيرالدين
-
استاد مشاور
/
-
دانشكده
مهندسي معماري و شهرسازي
-
چكيده
نگاهي دقيق و ژرف انديشي مضاعف به نقش آموزش و پرورش به عنوان نهاد تعليم و تربيت رسمي در جهت توسعه اقتصادي، اجتماعي، سياسي و فرهنگي ،ايجاب مي نمايد كه به طور جدي به مقوله كيفيت خدمات آموزشي ارائه شده در نظام هاي آموزشي پرداخته شود. در حال حاضر مشكلات اساسي آموزش و پرورش را مي توان در دو گروه بيروني و دروني طبقه بندي كرد كه مانع ارتقاي كيفيت خدمات آموزشي مي شوند. مسائلي مانند توسعه نيافتگي كشورهاي جهان سوم و تحولات روزافزون علوم و فناوري جوامع پيشرفته و در حال توسعه، متكي بودن هزينه هاي تعليم و تربيت به دولت و افزايش سطح توقعات مردم براي مطالبه آن، كمبود منابع مالي براي ساخت، تجهيز و اداره مدارس و پيچيدگي روش هاي جلب مشاركت مردم در امور تعليم و تربيت را مي توان جزو مشكلات بيروني بر شمرد و مسائلي از جمله روشهاي فعلي گزينش، جذب، تربيت و نگهداشتن نيروي انساني شاغل در آموزش و پرورش، ناكارآمدي نظام انتخاب مديران ، عدم پويايي در مديريت آموزشگاه ها ، ناكارآمدي نظام كنترل، نظارت و ارزشيابي علمي از برنامه ها، طرح ها، روش ها و عملكردها كم اثربخش بودن برنامه هاي درسي موجود، به علت مبتني نبودن بر نتايج تحقيقات علمي و عدم انطباق با دانش و فناوري روز پايين بودن سواد علمي معلمان و عدم انگيزه و علاقه آنها براي تدريس فعال در كلاسهاي درس، نبودن عشق به آموختن، محبت و روابط انساني و صميمي بين كادر مديريت مدارس، معلمان و دانش آموزان نيز از مهمترين مشكلات دروني آموزش و پرورش است. در اين پژوهش با استفاده از روش هاي كمي و اطلاعات بدست آمده از گزارشات آماري در ابتدا با استفاده از ضريب آنتروپي، پراكنش كاربري هاي آموزشي در مناطق 22 گانه كلانشهر تهران بررسي شده است و در ادامه با استفاده از روش تحليل سلسله مراتبي به امتيازدهي شاخص هاي پژوهش اقدام و در نهايت با استفاده از اطلاعات بدست آمده و مدل تاپسيس به اولويت بندي مناطق 22 گانه كلانشهر تهران اقدام شده است. در ادامه در حد و سطح علمي و تجربي خويش راهكارهايي جهت حل مشكلات درون سازماني و برون سازماني پيشنهاد شده است.
-
تاريخ ورود اطلاعات
1403/10/30
-
عنوان به انگليسي
Planning to improve equity in access to educational services by utilizing smart city capacities: A case study of Tehran metropolis
-
تاريخ بهره برداري
1/1/1900 12:00:00 AM
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
فروزان زرين قلم
-
چكيده به لاتين
A careful and in-depth look at the role of education as a formal educational institution for economic, social, political, and cultural development requires that the quality of educational services provided in educational systems be seriously addressed. Currently, the basic problems of education can be classified into two groups: external and internal, which hinder the improvement of the quality of educational services.
-
كليدواژه هاي فارسي
عدالت فضايي , شهر هوشمند
-
كليدواژه هاي لاتين
Spatial Justice , Smart City
-
Author
Foroozan Zarrin Ghalam
-
SuperVisor
Dr.kheireddin
-
لينک به اين مدرک :