-
شماره ركورد
6468
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
6468
-
پديد آورنده
مهدي بحيرايي
-
عنوان
مدلسازي پارامترهاي كيفي در فرايند پخت نان
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي ارشد
-
رشته تحصيلي
مكانيك- تبديل انرژي
-
سال تحصيل
1387
-
تاريخ دفاع
1387
-
استاد راهنما
دكتر سيد مصطفي حسينعليپور
-
استاد مشاور
دكتر رضا ابراهيمي
-
چكيده
چكيده
نان، مهم ترين منبع غذايي در تغذيه مردم ايران است . ميزان ضايعات نان در ايران بر اساس گزارش وزارت
كشاورزي بسيار بالاست و دستگاه هاي پخت نان كه در بعضي نقاط كشور ساخته مي شوند، حداقل
مشخصات لازم جهت توليد نان را ندارند . در فرايند پخت نان، به يك توزيع د ماي يكنواخت در محفظه
پخت نياز است تا محصول، يكنواخت و به بهترين شكل پخته شود . در مقايسه با روش هاي عبور موازي
هوا، روش جت برخوردي علاوه بر دارا بودن نرخ انتقال گرماي بالاتر، قادر است با يكنواختي بيشتري گرما
را به محصول منتقل كند . ضمناً براي داشتن يك انتقال حرارت معين، به مصرف انرژي كمتري نياز است كه
باعث صرفه جويي در مصرف سوخت هم خواهد شد . جهت انجام اين مطالعه، يك فر جت برخوردي با
طراحي، ساخته و به سيستم داده - (CAE) قابليت هاي كنترلي مناسب در مركز مهندسي به كمك كامپيوتر
برداري همزمان مجهز شد . يكي از مشخصه هاي اصلي اين فر، داشتن قابليت كنترل روي پارامترهاي پخت
ميباشد، به اين معني كه مي توان سرعت جت ها، دماي جتها، ارتفاع صفحات نازل ها نسبت به صفحه
هدف و سرعت كانواير را به دلخواه تنظيم كرد . در اين مطالعه، از شبكهي عصبي پرسپترون براي مدلساز ي
پارامترهاي ك يفي پخت نان با به كارگ يري دادههاي حاصل از آزمايشات، استفاده شده است. مدلهاي شبكه
عصبي حاصل به خوبي پارامترهاي مورد نظر را پيشبيني مي كنند . در يكي از آن ها پارامترهاي كيفي به
پارامترهاي كنترلي فر مربوط شده و در د يگري از دما و رطوبت نان براي پيشبيني رنگ و ح جم استفاده
شده است.
-
لينک به اين مدرک :