-
شماره ركورد
4422
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
06 - 272 مكانيك
-
عنوان
تحليل انتشار كروي شعله ذرات ارگانيك در حضور رطوبت
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مكانيك
-
سال فارغ التحصيلي
1391
-
استاد راهنما
دكتر مهدي بيدآبادي
-
موضوع ها
عدد دامكولرخشك شدن , احتراق ابر ذرات ارگانيك , روش تحليلي , مدلسازي , محتوي رطوبت
-
نويسنده
عبدالعلي خليلي صدقياني
-
چكيده
در اين پروژه هدف، تحليل و بررسي مكانيزم انتشار كروي شعله ذرات ارگانيك در حضور رطوبت مي¬باشد و از يك مدل يك بعديسه ناحيه¬اي براي توصيف ساختار شعله وارزيابي ويژگيهايآناستفاده شده است. در اين تحقيق ما از يك عدد بي¬بعد جديد كه عدد دامكولر خشك شدنناميده ميشود،استفاده كرديم. اين عدد مقاومت ذره در برابر از دست دادن رطوبت را نشان ميدهد.
در فصل اول در ابتدا مقدمه¬اي اجمالي در مورد ذرات ارگانيك، خواص فيزيكي و شيميايي اين دسته از ذرات و رفتار احتراقي آنها بيان شده است. سپس تاثير رطوبت بر ترموديناميك احتراق بيانشده و انواعرطوبت موجود در ذره و مكانيزم خروج رطوبت شرح داده شده است.
در فصل دوم به ارائه كلياتي در ارتباط با تحقيقات تئوري و آزمايشگاهي صورت گرفته بر روي ذرات ارگانيك و مطالعات انجام گرفته بر روي تاثيرات رطوبت بر روي شعله پرداخته شده است.
در فصل سوم مدلي براي احتراق كروي ذرات ارگانيك ارائه شده است. در اين مدل ساختار شعله به سه ناحيه تقسيم شد كه عبارتند ازناحيه پيشگرم، ناحيه واكنش و ناحيه پس از شعله. ناحيه پيش گرم نيز به چهار ناحيه تقسيمشد كه عبارتند از: زير ناحيه پيش گرمايش اول، زير ناحيه خشك شدن، زير ناحيه پيشگرمايش دوم و زير ناحيه تبخير مواد فرار. در انتهاي اين فصل نيز شرايطي را بررسي كرديم كهزيرناحيه پيش گرمايش دوم حذف ميشود.
در فصل چهارم به ارائه نتايج حاصل از فصل سوم پرداختيم و تاثير رطوبت و ساير پارامترها برپارامترهاي احتراقي پرداختيم.
در فصل پنجمبه جمع بندي نتايج حاصل از پايان¬نامه پرداخته و پيشنهاداتي براي هرچه بهتر كردن مدل حاضر و همچنين ساير مدلهايي كه در آينده مطرح خواهند شدارائه شده است.
-
كليدواژه ها
عدد دامكولرخشك شدن , احتراق ابر ذرات ارگانيك , روش تحليلي , مدلسازي , محتوي رطوبت
-
لينک به اين مدرک :