-
شماره ركورد
6663
-
شماره راهنما(اين فيلد مربوط به كارشناس ميباشد لطفا آن را خالي بگذاريد)
6663
-
پديد آورنده
حسين ملك زاده
-
عنوان
سنتز سبز نقاط كوانتومي كربن از آب هويج به روش هيدروترمال
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
سراميك
-
سال فارغ التحصيلي
1398
-
استاد راهنما
دكتر هاجر قنبري - دكتر حسين سرپولكي
-
موضوع ها
كوانتوم دات , نقاط كوانتومي , كربن دات , گرافن , هايدروترمال , سنتز سبز , هويج , سنتز
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
حسين ملك زاده
-
تاريخ ورود اطلاعات
1398/11/12
-
دانشكده
مواد و متالورژي
-
عنوان به انگليسي
hydrothermal green synthesis of carbon quantum dots from carrot juice
-
چكيده
باتوجه به زيست سازگاري نقاط كوانتومي كربني، سنتز و استفاده از نقاط كوانتومي كربن به جاي ساير نانو كريستالهاي نيمه هادي، توجه بسياري از پژوهشگران را در حوزه پزشكي، اپتيك و سنسور به خود جلب كرده است. هدف از اين پژوهش سنتز CQDs هايي با روشي همگام محيط زيست و ارزان است. هويچ با توجه به عناصر و ويژگيهايي كه دارد به عنوان به عنوان منبع طبيعي از كربن استفاده شد. روش هيدروترمال يكي از روش هاي همگام محيط زيست است كه روشي نسبتا ارزان است
-
كليدواژه ها
كوانتوم دات , نقاط كوانتومي , كربن دات , گرافن , هايدروترمال , سنتز سبز , هويج , سنتز
-
لينک به اين مدرک :