-
شماره ركورد
7067
-
پديد آورنده
موسي مقاري حصاري
-
عنوان
بررسي پايداري نيروگاه هاي بادي و شبيه سازي در Digsilent
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي برق قدرت
-
سال فارغ التحصيلي
1399
-
استاد راهنما
دكتر حيدري
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
موسي مقاري حصاري
-
تاريخ ورود اطلاعات
1399/10/14
-
دانشكده
برق
-
عنوان به انگليسي
Investigation the Stability of wind power plant and simulation in Digsilent
-
چكيده
امروزه به علت محدود بودن منابع سوخت فسيلي و افزايش نگراني ها از آلودگي محيط زيست ناشي از احتراق سوخت هاي فسيلي، استفاده از انرژي هاي تجديد پذير به منظور توليد توان الكتريكي افزايش چشمگيري داشته است، به خصوص انرژي باد كه به علت عدم توليد گازهاي گلخانه اي، سودآوري و هزينه نگهداري كم بسيار مورد توجه قرار گرفته است.
توربين هاي بادي كه براي تبديل انرژي جنبشي باد به انرژي الكتريكي به كار مي رود در انواع و اندازه هاي مختلف و نيز با توجه به اجزا مختلف بسته به شرايط محيط و ميزان نياز توان ساخته مي شوند و مي توانند متصل به شبكه و يا جدا از شبكه به كار روند. ويژگي و مشخصات ژنراتورهاي القايي كه اكثراً در توربين هاي بادي به كار مي روند با ژنراتورهاي سنكرون تفاوت دارند؛ بنابراين با ورود مزارع بادي به شبكه لازم است كه پايداري گذراي شبكه مورد بررسي قرار گيرد. اين نكته نيز حائز اهميت است كه مزارع بادي برحسب عواملي نظير مكان قرارگيري نيروگاه، نوع ژنراتور آن، نوع كنترل كننده و ميزان توان نامي و محل نصب آن ها در شبكه تاثير متفاوتي بر روي پايداري شبكه دارند.
در اين پروژه ابتدا به معرفي نيروگاه بادي و توربين هاي بادي مي پردازيم و در ادامه به بررسي پايداري گذراي شبكه در حضور نيروگاه بادي مي پردازيم. سپس براي تحليل و بررسي اثر نيروگاه بادي بر پايداري در يك شبكه نمونه، يكي از ژنراتورهاي سنكرون آن را برداشته و به جاي آن نيروگاه بادي مي گذاريم و سپس رفتار گذراي شبكه را تحليل مي كنيم. معيار براي بررسي پايداري؛ سرعت و زاويه روتورها مي باشد و سپس نسبت توان نيروگاه بادي به توان كل شبكه را افزايش داده و دوباره به بررسي پايداري شبكه مي پردازيم.
-
لينک به اين مدرک :