-
شماره ركورد
7164
-
پديد آورنده
سپهر بهارلو
-
عنوان
طراحي معماري بكارگيري چند شتابدهنده براي الگوريتم هاي هوش مصنوعي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي برق - الكترونيك
-
سال فارغ التحصيلي
1399
-
استاد راهنما
دكتر ميرزا كوچكي
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
سپهر بهارلو
-
تاريخ ورود اطلاعات
1399/12/25
-
دانشكده
مهندسي برق
-
عنوان به انگليسي
Architecture for multi network connected accelerators for AI algorithms
-
چكيده
امروزه بيشتر از هر وقت ديگري بشر با داده در ارتباط است ودر زمينه هاي مختلف صنعت و تحقيقات با حجم بزرگي از داده ها در ارتباط هستيم كه با پردازش آن ها مي توان به نتايج مهمي در اين زمينه ها دست يافت. محدوديتي كه اما در بسياري از اين موقعيت ها وجود دارد نياز به قدرت پردازشي بيشتر است كه خود اين مسئله مي تواند منجر به هزينه هاي سرسام آوري شود كه باعث جلوگيري از تعويض آن سيستم با سيستم قوي تري شود.
اما يك راه حل منطقي تر استفاده از سيستمي است كه بتوان آن را با اضافه كردن واحد هاي پردازشي ارتقا داد و در عوض همين واحد ها را با يكديگر شبكه كرد. سيستمي كه در نتيجه اين اجازه را به كاربر بدهد كه بتواند از سخت افزار قديمي خود نيز همچنان استفاده كند و به اين ترتيب هزينه هاي خود را كاهش دهد.
همچنين با داشتن چند سيستم پردازشي به اطمينان بيشتري مي توان دست يافت، به اين شكل كه با از كار افتادن يكي از سيستم ها عمل پردازش هر چند با قدرت كمتر همچنان به كار خود ادامه دهد تا مشكل سيستم بيان شده هم برطرف شود. يكي از كاربرد هاي مهم اين سيستم در زمينه پردازش هوش مصنوعي است كه مي تواند يكي از سنگين ترين پردازش ها مخصوصا براي سيستم هاي نهفته باشد.
در اين پروژه چند واحد پردازشي با پروتكل TCP اينترنت با يكديگر شبكه مي شوند و با يك سيستم ميزبان ارتباط برقرار مي كنند. بر روي واحدها يك شبكه كانولوشني (CNN) پياده سازي شده كه خنده را براي ويديو هاي ارسالي از سمت ميزبان تشخيص مي دهد و به آن باز مي گرداند. به اين شكل قدرت پردازشي چند واحد با يكديگر جمع مي شود.
-
كليدواژه ها
هوش مصنوعي , اينترنت , سيستم هاي نهفته , شبكه هاي كامپيوتري , پردازش تصوير
-
لينک به اين مدرک :