-
شماره ركورد
7324
-
پديد آورنده
محمدحسين محمودي
-
عنوان
هوشمندسازي دانشگاه و تاثير آن بر آموزش و مديريت منابع
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي صنايع
-
سال فارغ التحصيلي
1400
-
استاد راهنما
سركار خانم دكتر شريفي
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
محمدحسين محمودي
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/06/17
-
دانشكده
مهندسي صنايع
-
عنوان به انگليسي
Smartening University and its impact on Education and Resource Management
-
چكيده
امروزه اغلب سيستمهاي آموزشي من جمله دانشگاه ها و مدارس و موسسات پي برده اند كه ارتقاء كيفيت آموزش و خدمات آموزشي در گرو تغيير رويكرد و استراتژي هاي كنوني در سطوح بالا ميباشد. همچنين بعد از شروع همه گيري ويروس كرونا اين موضوع بر ما آشكار شد كه چه قدر در اين دوره ما به تكنولوژي بيشتر در اين حوزه نيازمنديم و چه قدر در شرايط سخت و بحراني زندگي را برايمان ساده ميكند و مثال ساده آن كه مرتبط با حوزه موردنظر ماست، مسئله ي آموزش هوشمند ميباشد.
با توجه به رشد روزافزون تكنولوژي لازم است ما هم قدم در اين مسير آزموده شده برداريم و به سوي آنچه كه از آن "هوشمندسازي" ياد ميشود حركت نماييم. بخش وسيعي از صنايع و خدمات آينده توسط روبات ها و سيستمهاي هوشمند اداره خواهند شد و دانشگاه ها نيز از اين موضوع مستثني نيستند. هرچند اگر نسبت به شرايط موجود آگاه باشيم به سادگي ميتوان دريافت كه كشور ماهم در اين زمينه گام هاي مثبتي برداشته ولي از آن جهت كه ما به اين مراحل رشد اكتفا نميكنيم علاقه مند به توسعه ي هرچه بيشتر داريم، تلاش كرديم در قالب يك پژوهش از وضعيت موجود در ساير نقاط جهان اطلاع كافي كسب كنيم و سيستمهاي مطلوب و كارآمد را به صورت كامل شرح دهيم و مخاطب را از مزاياي آن مطلع كنيم؛ بلكه توانسته باشيم نهايت آنچه امروزه از سيستمهاي هوشمندسازي ميتوان در دانششگاه به كاربرد را تماما در يكجا جمع آوري كرده باشيم.
علاوه بر موارد ذكر شده ي فوق، محيط زيست و به تبع آن بهينه سازي در مصرف منابع دغدغه نويسنده بوده است از اين رو بخشي از مطالعات مرتبط با "سيستمهاي هوشمند مديريت ساختمان" و به طور خاص" سيستمهاي هوشمند مديريت انرژي" و همچنين "هوشمندسازي تاسيسات آب" بوده است. در فصل 4 خواهيد ديد كه سيستمهاي مذكور چگونه در صرفه جويي مصارف كمك ميكنند. همانطور كه طبق مشاهدات و پژوهشهاي انجام شده توسط ساير محققين در فصل 2 آمده است، مشاهده خوهيم كرد كه با كمك گيري از اين سيستمها ميتوان حجم بالايي را در مصرف آب صرفه جويي كرد كه اين خود كورسوي اميدي است در شرايط امروزه ي دنيا و بالاخص ايران كه با بحرانهاي شديد كم آبي در سالهاي پيش رو روبروست.
پس مطالعات در حوزه دانشگاه هوشمند و بعد از آن سيستم هوشمند آموزشي و ساختمان هوشمند، سبب مطالعات بيشتر در جزئيات فوق شد كه نتيجه ي آن مروري جامع از سيستمهاي پيشنهادي مورد استفاده است و ميتوان به طور كلي استفاده از اين سيستمها در سطوح مختلف را سبب بهبود كيفيت آموزش و فزايش رفاه و از همه مهمتر صرفه جويي در مصرف منابع محدود دانست.
-
كليدواژه ها
دانشگاه هوشمند , آموزش هوشمند , سيستم مديريت هوشمند ساختمان , سيستم مديريت هوشمند انرژي , تاسيسات هوشمند
-
لينک به اين مدرک :