-
شماره ركورد
8349
-
پديد آورنده
سيد محمد حسين بني هاشم
-
عنوان
طراحي و ساخت ردياب وسيله نقليه به همراه ارتباط صوتي
-
مقطع تحصيلي
كارشناسي
-
رشته تحصيلي
مهندسي برق - كنترل
-
سال فارغ التحصيلي
1401
-
استاد راهنما
دكتر سعيد عبادالهي
-
استاد مشاور
دكتر سعيد عبادالهي
-
دانشجوي وارد كننده اطلاعات
سيدمحمدحسين بني هاشم
-
تاريخ ورود اطلاعات
1402/01/21
-
دانشكده
برق
-
عنوان به انگليسي
Design and manufacture of vehicle tracker with voice communication
-
چكيده
سيستم ماهواره¬اي ناوبري جهاني(به انگليسي: Global Navigation Satellite System) با سرواژه جي¬ان¬اس¬اس(اختصاري GNSS) به مجموعه¬اي از ماهواره¬ها اطلاق مي¬شود كه سيگنال¬هايي را از فضا ارائه مي¬دهند كه داده¬هاي موقعيت و زمان بندي را به گيرنده¬هاي اين سيستم ارسال مي¬كنند. سپس گيرنده¬ها از اين داده¬ها براي تعيين مكان و موقعيت استفاده مي¬كنند.
طبق تعريف، GNSS پوشش جهاني را فراهم مي¬كند. نمونههايي از GNSS شامل گاليله اروپا، سيستم موقعيتيابي جهاني NAVSTAR ايالات متحده(GPS)، سيستم ناوبري Global'naya Navigatsionnaya Sputnikovaya روسيه (GLONASS) و سيستم ماهواره ناوبري BeiDou چين است كه در سخت افزار مورد استفاده در اين پروژه دسترسي به سيگنال¬هاي GPS و GLONASS امكان پذير است.
در اين پروژه از سامانه موقعيتيابي جهاني (به انگليسي: Global Positioning System) با سرواژه جيپياس (اختصاري GPS) براي يافتن موقعيت جغرافيايي استفاده شده است. اين سامانه متشكل از 32 ماهواره است كه به اين ماهوارهها نوستار (NAVSTAR) گفته ميشود. اساس كار دستگاه موقعيتياب(جيپياس) تعيين موقعيت است و اين كار با دريافت امواج ماهوارههاي موقعيتياب كه در مدارهايي به دور كره زمين در چرخش هستند، انجام ميشود.
گيرنده تجاري فاصله بين آنتن زميني تا ماهوارههاي مرتبط با گيرنده را تعيين ميكند. سپس حداقل با استفاده از 4 ماهواره موقعيت طول، عرض و ارتفاع محل استقرار آنتن يا همان گيرنده تعيين ميشود.
با استفاده از الگوريتمها، برنامهنويسي انجام شده و سپس با برد Quectel MC60 اين فرايند انجام شده و در نهايت خروجي به كاربر اعلام ميشود.
-
كليدواژه ها
سيستم ماهواره اي ناوبري جهاني , سامانه موقعيتياب جهاني , ماهوارههاي موقعيتياب , گيرنده تجاري , برد Quectel MC60
-
لينک به اين مدرک :