-
شماره ركورد
10284
-
عنوان
تاثير ذخيره سازهاي موجود در خانه هاي هوشمند بر شبكه هوشمند
-
سال تحصيل
1400
-
استاد راهنما
دكتر محسن كلانتر
-
چکيده
با توجه به رشد روزافزون تقاضاي انرژي الكتريكي، نياز به سرمايه گذاري جهت توسعه ي زيرساخت هاي توليد و انتقال توان بيش از پيش احساس مي شود. در نتيجه به دليل محدوديت هاي بهره برداري از شبكه هاي متداول و همچنين با پيشرفت تكنولوژي، نحوه بهره¬برداري و ساختار شبكه توزيع دچار بازنگري¬هاي اساسي شده است و مبحث شبكه¬هاي هوشمند و استفاده از منابع توليد پراكنده مطرح گشته است. از طرفي با توجه به ماهيت متغير منابع انرژي تجديدپذير، براي بكارگيري اين منابع در منازل، استفاده از ذخيره سازها نقش حياتي را ايفا خواهند كرد تا بدين وسيله تغييرات توان توليدي آنها خنثي شده و قابليت اطمينان تامين انرژي افزايش يابد.
يكي از اجزاي شبكه ي هوشمند خانه هاي هوشمند هستند كه در آنها مي توان از منابع ذخيره سازهاي مقياس كوچك به طور بهينه استفاده كرد. خانههاي هوشمند با برنامهريزي لوازم خانگي مطابق با برنامههاي پاسخگويي بار، به مشتركان كمك ميكنند تا مصرف انرژي را براي كاهش هزينههاي خود و افزايش قابليت اطمينان شبكه بهينهسازي كنند. خانههاي هوشمند همچنين نقش اساسي در كاهش توليد، انتقال و سرمايهگذاريهاي زيرساخت هاي شبكه براي تامين انرژي بوسيله ي ترويج منابع توليد پراكنده دارند. در نتيجه با بكارگيري سيستم هاي مديريت انرژي خانگي و برنامه هاي پاسخگويي بار، منحني بار شبكه هموارتر، پيك بار و خاموشي هاي شبكه كاهش پيدا خواهد كرد كه اين امر منجر به افزايش قابليت اطمينان شبكه خواهد شد. همچنين در خانه هاي هوشمند بوسيله ذخيره سازها مي توان انرژي را در ساعات كمباري ذخيره كرد و در ساعات پرباري به همسايه هاي ديگر و يا به شبكه فروخت و بدين ترتيب از طريق مبادله انرژي علاوه بر كسب سود، در ساعات پرباري به پايداري شبكه و افزايش قابليت اطمينان آن كمك شاياني كرد.
استفاده از سيستم هاي مديريت انرژي خانگي به طور مستقل گاهي اوقات منجر به ايجاد پيك هاي بازگشتي در ساعات كمباري خواهد شد. براي رفع اين مشكل، مفهوم هماهنگ سازي سيستم هاي مديريت انرژي مطرح شده است كه براي اين امر از دو نوع توپولوژي هماهنگ سازي متمركز و غيرمتمركز استفاده مي شود تا علاوه بر مديريت انرژي هريك از خانه ها، بتوان انرژي مصرفي مجموعه خانه هاي يك محله را نيز به طور هماهنگ مديريت كرد تا از بروز پيك بازگشتي در شبكه جلوگيري به عمل آيد. همچنين تكنيك هاي هماهنگي اين سيستم ها به دو دسته ي كلي تكنيك هاي تفكيكي و تكنيك هاي غير تفكيكي تقسيم-بندي مي شوند كه متناسب با توپولوژي هماهنگي، مي توان نوع تكنيك را انتخاب كرد.
-
نام دانشجو
محمدحسن منصوري
-
تاريخ ارائه
11/29/2021 12:00:00 AM
-
متن كامل
73466
-
پديد آورنده
محمد حسن منصوري
-
تاريخ ورود اطلاعات
1400/09/26
-
عنوان به انگليسي
The Impact of Smart Home Energy Storage Systems on the Smart Grid
-
كليدواژه هاي فارسي
ذخيره سازهاي مقياس كوچك، شبكه هوشمند، خانه هاي هوشمند، پاسخگويي بار، منحني بار، پايداري شبكه، هماهنگ سازي سيستم هاي مديريت انرژي خانگي، پيك بازگشتي، توپولوژي هاي هماهنگي، تكنيك هاي هماهنگي
-
لينک به اين مدرک :