-
شماره ركورد
10680
-
عنوان
تاثير يك بيماري هاي همه گير بر عملكرد سيستم هاي انرژي
-
سال تحصيل
1398-1399
-
استاد راهنما
آقاي دكتر رضا دشتي
-
استاد مشاور
آقاي دكتر روح الله احمدي
-
چکيده
مي دانيم كه همه گيري ها هميشه با الگوهاي مطابق با سرعت و مسيرهاي سفر انسان گسترش يافته است علاوه بر اين ، افراد مبتلا به بيماري جدي تنها بخشي از تأثير جامعه در نتيجه بيماري همه گير است. تعداد زيادي از افراد مبتلا به بيماري هاي كم خطر ممكن است در غيبت يا كاهش منابع از دست رفته جامعه ، به "تهديد جامعه" تبديل شوند
در دنياي امروز ، زنجيره هاي تأمين (تمام ورودي هاي يك محصول ، از مبدا آن تا استفاده نهايي) به ارتباط سريع و قابل اعتماد بستگي دارد و تقاضاي قبلي پيش بيني محصولات مورد نياز را تعيين مي كند.
در طي يك بيماري همه گير ، تعداد بيماري ها و مرگ و ميرها در سراسر جهان به ناچار باعث ايجاد مشكلاتي در كل زنجيره هاي تأمين مي شود. غيبت كارگر (خواه از بيماري ، ترس ، نياز به مراقبت از افراد وابسته يا عزيزان ، يا عدم توانايي سفر) و اختلال در سفرهاي بين المللي و داخلي بر همه جنبه هاي زنجيره تأمين تأثير مي گذارد تا محصولات بحراني را كه براي سلامتي و ايمني فوري به آنها وابسته هستيم ، تحويل مي دهد. ،مانند برق و، به نوبه خود، منابع آب و سيستم فاضلاب، مواد غذايي، داروهاي تجويزي، و امنيت اجتماعي. بنابراين اين محصولات و خدمات در زندگي امروز بهم پيوسته اند .
در اين مقاله به تاثير يك بيماري همه گير بر يك سازمان يا يك سيستم تامين انرژي پرداخته شده است و راهكار ها براي استمرار عمليات و مقابله با اثرات اين بيماري بيان شده است تا سازمان ها در زمان بروز بيماري آمادگي و برنامه ريزي از پيش تعيين شده اي براي مقابله با آن بحران داشته باشند و اختلالي در زنجيره هاي پيوسته و وابسته خدمات ، مخصوصا در حوزه هاي تامين انرژي رخ ندهد .
-
نام دانشجو
حميدرضا فراهاني
-
تاريخ ارائه
10/31/2020 12:00:00 AM
-
متن كامل
74697
-
پديد آورنده
حميد رضا فراهاني
-
تاريخ ورود اطلاعات
1401/01/29
-
عنوان به انگليسي
Investigating the effect of an epidemic such as Quidd 19 on the functioning of energy systems
-
كليدواژه هاي فارسي
انرژي , همه گيري , كوييد 19 , برق , شبكه انرژي
-
كليدواژه هاي لاتين
COVID-19 , electricity network , Answer times , Load indicators
-
لينک به اين مدرک :